"Srbija je ponosna država": Rusi iz zahvalnosti napravili pesmu o predsedniku Vučiću i našoj zemlji (VIDEO)

10.05.2022

16:12

0

Autor: 24sedam

“Srbi i Rusi su braća zauvek” sve više se čuje kako na ruskim medijima, tako i na društvenim mrežama

"Srbija je ponosna država": Rusi iz zahvalnosti napravili pesmu o predsedniku Vučiću i našoj zemlji (VIDEO)
Vučić (3) - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

Posle ogromne podrške koju srpski narod pruža Rusima, ali i odluke da se naša zemlja ne pridruži sankcijama Ruskoj Federaciji, iz ove zemlje sve više dolaze pohvale i poruke zahvalnosti Srbima.

“Srbi  i Rusi su braća zauvek” sve više se čuje kako na ruskim medijima, tako i na društvenim mrežama gde se korisnici iz Rusije masovno zahvaljuju na podršci.

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila i pesma u kojoj se hvali Srbija i predsednik Aleksandar Vučić.

- Između Azije i Evrope, postoji poseban region. Iako mala zemlja, ona je ponosna. Ima veoma ljubaznih ljudi, niko im neće suditi! Na kraju krajeva, glavni argument - brutalni predsednik – peva zasad nepoznati autor.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ranije istakao da se naša zemlja nalazi pod velikim pritiscima zbog svoje odluke da ne uvede sankcije Rusiji. On je tom prilikom podsetio da su tokom NATO agresije ginula srpska deca i da je tada Srbija bila pod sankcijama, te da najbolje zna šta to znači.

- Samo vas molim za malo poštovanja prema zemlji u kojoj je ubijeno 82 dece tokom agresije 1999. godine. Naša deca su nama važna i vredna. Molim vas da to imate u vidu. Upravo zato mi imamo određene rezerve prema sankcijama, jer smo i sami bili pod istim – rekao je Vučić.

Ovakve poruke srpskog predsednika očigledno su s oduševljenjem prihvaćene u Rusiji čemu svedoči masovna podrška ruskog naroda koja stiže Srbima i Srbiji poslednjih nedelja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike