Vulin: "Komšić dovoljno svojim izborom vređa Hrvate, a izjavama o Dobrovoljačkoj i sve žrtve"

28.04.2022

13:41

0

Autor: 24sedam

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovorio je članu Predsedništva BiH Željku Komšiću

Vulin: "Komšić dovoljno svojim izborom vređa Hrvate, a izjavama o Dobrovoljačkoj i sve žrtve"
Tan2022-1-4_11910216_0 - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovorio je članu Predsedništva BiH Željku Komšiću koji je rekao da je ponovno pokretanje procesa u slučaju "Dobrovoljačka ulica" pokušaj da se, putem montiranih optužnica, u potpunosti izmeni karakter rata u BiH.

Njegovu izjavu prenosimo u celosti:

"Nije čudno što Komšić govori da u BiH postoji korumpirano pravosuđe i odmetnuti delovi tužilaštva. On najbolje zna kakvu državu vodi, a posebno kako je izabran za drugog bošnjačkog člana Predsedništva. Ma koliko optužnica za masakr civila zaposlenih u JNA i nebranjenih regruta praćenih snagama UN-a bila zakasnela, ipak je i takva prilika da se istina dokaže, a za žrtve pronađe mir. Srbija nije mogla da naloži nikome da podigne optužnicu, jer da jeste, uradila bi to decenijama ranije, baš kao i za masovna ubijanja Srba u Sarajevu, zločina Nasera Orića, zločina odreda El Mudžahedin, a ne bismo zaboravili ni da pitamo ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića u Srebrenici. Nadam se da će 'bošnjački" član Predsedništva BiH Željko Komšić prestati da vređa svoju zemlju i njeno pravosuđe.

Printscreen / Youtube
 

Dovoljno svojim izborom vređa Hrvate, a izjavama o Dobrovoljačkoj i sve žrtve", izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući

Komšiću koji je rekao da je ponovno pokretanje procesa u slučaju "Dobrovoljačka ulica", pokušaj da se, putem montiranih optužnica, u potpunosti izmeni karakter rata u BiH."

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike