Koliko treba da budeš moron: Ono što opozicija misli o glasačima, stalo u jedan tvit

17.04.2022

11:19

0

Ostrvio se na birače posle ponovljenog glasanja na četiri biračka mesta na beogradskim izborima

Koliko treba da budeš moron: Ono što opozicija misli o glasačima, stalo u jedan tvit
Vladimir Gajić - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Vladimir Gajić, potpredsednik Narodne stranke ostrvio se na birače posle ponovljenog glasanja na četiri biračka mesta na beogradskim izborima, na kojima je SNS dobila još više glasova, a  opozicija manje nego što je to bio slučaj 3. aprila. 

"Koliko treba da budeš moron kao glasač opozicije da izađeš na ponovljene izbore i ne glasaš za “Ajmo ljudi” nego za svoju opciju i tako još malo poguraš SNS?", napisao je Gajić očigledno razočaran rezultatima.

Naime, deo opozicije, u nameri da omogući i opciji Borisa Tadića da uđe u gradski parlament pozvala je birače da na ponovljenim izborima daju glasove koaliciji "Ajmo ljudi". Rezultat glasanja je takav da Tadićeva opcija ni sada nije dostigla neophodna tri procenta da bi ušla u Skupštinu Grada.

Gajić nije prepoznao da su rezultati opozicije zapravo posledica lošeg programa, nije našao za shodno da kritikuje lidere te opozicije što nije ostvarila bolji rezultat, te nije ubedila glasače da baš njima daju glas, već je svu krivicu i teške reči iskalio na glasačima.

Ako ovakvo mišljenje ima o opozicionim glasačima, šta li tek misli o većini koja je svoj glas na upravo održanim izborima dala SNS i Aleksandru Vučiću, kako bi obezbedila nastavak izgradnje zemlje i razvoja. 

 

 

Da podsetimo, u subotu je sprovedeno ponovljeno glasanje u Srbiji na 54 biračka mesta za izbor narodnih poslanika, odnosno na 35 biračkih mesta za izbor predsednika Republike na onim mestima na kojima su lokalne izborne komisije poništile glasanje, odnosno konstatovale da se rezultati ne mogu utvrditi.

Ukupan broj birača sa pravom glasa na ponovljenim izborima za predsednika Republike bio je 28.687, dok je pravo glasa na izborima za poslanike imao 32.181 birač.

Prema ranijoj odluci GIK u Beogradu, istog dana ponovljeno je glasanje i za odbornike u Skupštini grada Beograda i to na četiri biračka mesta: 31 i 49 u opštini Palilula, 39 u opštini Stari Grad i 106 u opštini Čukarica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike