Jezive pretnje predsedniku Aleksandru Vučiću: " Ti si mrtav, dug je nož, hladna je noć..."- Reagovalo i Tužilaštvo (FOTO)

15.04.2022

16:14

0

Autor: 24sedam

Ilustracije „kosača” koji simbolizuje smrt uz opis „Za Aleksandra Vučića”

Jezive pretnje predsedniku Aleksandru Vučiću: " Ti si mrtav, dug je nož, hladna je noć..."- Reagovalo i Tužilaštvo (FOTO)
Tan2022-3-29_113137839_0 - Copyright Tanjug/ Strahinja Aćimović

Na društvenoj mreži Instagram, korisnik iz Beograda pod imenom Svetozarević Nikola, koji se predstavlja kao bivši glumac amater i tekstopisac, objavio je skandalozan video u kome poziva na smrt predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naime, on je objavio ilustracije „kosača” koji simbolizuje smrt uz opis „Za Aleksandra Vučića”, a koju prati bizarna pesma!

Instagram printscreen
 

 

– Ti si mrtav, dug je nož, hladna je noć, smrt sa zorom na vrata će doć,  reči su ove  pesme.

 

 

 

 Viši javni tužilac se hitno oglasio

Viši javni tužilac u Beogradu dao je nalog Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal da zajedno sa policijom i Bezbednosno informativnom agencijom preduzme sve radnje i mere na identifikovanju učinioca krivičnog dela uperenog protiv predsednika Republike Srbije, a radi njegovog procesuiranja.

Nalog je izdat nakon što je društvenoj mreži Instagram, korisnik iz Beograda pod imenom Nikola Svetozarević, koji se predstavlja kao bivši glumac amater i tekstopisac objavio video u kome poziva na smrt predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Skandalozne pretnje smrću predsedniku Republike neće biti tolerisane i biće sankcionisane u skladu sa zakonom - poručio je Viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike