Oštar odgovor Đukanoviću zbog "zabrinutosti naoružavanja Srbije", Vulin: Samo u Milovoj Crnoj Gori više kokaina nego sira u mješini

12.04.2022

17:53

0

"Crna Gora nije predmet vojnog interesovanja Srbije, ali jeste predmet policijskog interesovanja i Srbije i Interpola i Evropola", između ostalog istakao je Vulin

Oštar odgovor Đukanoviću zbog "zabrinutosti naoružavanja Srbije", Vulin: Samo u Milovoj Crnoj Gori više kokaina nego sira u mješini
Tan2022-3-30_133150391_3 - Copyright TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ

Nakon što je predsednik Crne Gore Milo Đukanović "izrazio zabrinutost" zbog naoružavanja Srbije, usledio je odgovor od ministra unutrašnjih poslova Srbije, Aleksandra Vulina.

On je istakao da "samo u Đukanovićevoj zemlji od 700 hiljada stanovnika, mogu da nastanu dva najmoćnija narko-klana u Evropi".

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Da Srbija hoće da naudi Crnoj Gori posle Milovih trideset godina komandovanja vojskom, ne bi nam trebali ni ruski, ni kineski sistemi, dovoljna bi bila i konjica i to policijska, ona za razbijanje nereda, da ne potežemo i vojni konjički vod. 

Crna Gora nije predmet vojnog interesovanja Srbije, ali jeste predmet policijskog interesovanja i Srbije i Interpola i Evropola. Pod Đukanovićem, Crna Gora je u Evropu izvezla više kokaina nego sira u mješini i više marihuane nego pršuta, u odnosu na to, šverc cigareta dođe kao humanitarni konvoj. 

Samo u Đukanovićevoj Crnoj Gori, u zemlji od sedamsto hiljada stanovnika mogu da nastanu dva najmoćnija narko-klana u Evropi i da ih niko ne primeti sve dok srpska policija ne pohapsi njihove ogranke. 

Da je Milo borbi protiv narko-klanova posvetio deseti deo vremena koje je potrošio na dokazivanje da nije Srbin i da je Srbija pretnja kosmičkom miru, u Crnoj Gori bi bar Zvicer bio u zatvoru - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike