Abazović potvrdio: Vlada Crne Gore usvojila sankcije prema Rusiji

08.04.2022

10:05

0

Današnjom sednicom je predsedavao Abazović, koji je zahvalio na saradnji svim ministrima, vladi, Generalnom sekretaru NATO Jensu Stoltenbergu, NATO-u i Delegaciji Evropske unije u Crnoj Gori

Abazović potvrdio: Vlada Crne Gore usvojila sankcije prema Rusiji
Vlada CG - Copyright Printscreen / Youtube

Vlada Crne Gore u tehničkom mandatu usvojila je na današnjoj sednici paket restriktivnih mera prema Rusiji, saopštio je potpredsednik i mandatar Dritan Abazović.

Abazović je na svom Tviter profilu napisao da je na sednici "Vlade Crne Gore upravo usvojen paket restriktivnih mera prema Rusiji". Crnogorska vlada je paket sankcija prema Rusiji usvojila u odsustvu premijera tehničke vlade Zdravka Krivokapića, koji se nalazi u Atini gde prisustvuje ekonomskom forumu u Delfima.

Inače, Vlada Crne Gore je do sada više puta pokušavala da uvede sankcije Rusiji, pa je čak na jednom od zasedanja zamalo došlo do fizičkog obračuna Krivokapića i ministra spoljnih poslova Ðorđa Radulovića.

Današnjom sednicom je predsedavao Abazović, koji je zahvalio na saradnji svim ministrima, vladi, Generalnom sekretaru NATO Jensu Stoltenbergu, NATO-u i Delegaciji Evropske unije u Crnoj Gori.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike