Vučiću stiže podrška Iz Crne Gore: Predsednik opštine Mojkovac se oglasio - dosadašnjim radom dokazali ste da ste garant uređene Srbije

31.03.2022

07:29

0

Delić je poručio i da posebno ceni Vučićevu brigu i nesebičnu podršku koju je svih ovih godina pružao i pruža srpskom narodu u Crnoj Gori

Vučiću stiže podrška Iz Crne Gore: Predsednik opštine Mojkovac se oglasio - dosadašnjim radom dokazali ste da ste garant uređene Srbije
Untitled234 - Copyright Foto: Printscreen

Predsednici crnogorskih opština Mojkovac i Nikšića i predsednik Skupštine opštine Herceg Novi, Vesko Delić, Marko Kovačević i Ivan Otović, podržali su aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića na predstojećim izborima u Srbiji, 3. aprila.

Delić je saopštio da je Vučić svojim dosadašnjim radom dokazao da je jedini garant uređene i prosperitetne Srbije.

- Svojim dosadašnjim radom dokazali ste da ste jedini garant pristojne i uređene Srbije što će, znam, prepoznati građani Srbije - poručio je.

Dodao je da je siguran da, kako je naveo, "našim sunarodnicima nikada nije bila potrebnija pomoć Republike Srbije nego sad, ali i da nikada kao sada nisu mogli više da se oslone na Srbiju nego danas".

Delić je poručio i da posebno ceni Vučićevu brigu i nesebičnu podršku koju je svih ovih godina pružao i pruža srpskom narodu u Crnoj Gori.

- Uveren sam da ćete i u narednom periodu kao predsednik Republike Srbije biti stožer i zaštitnik srpskog naroda i da ćete kao kao lider ekonomski najrazvijenije zemlje u regionu nastaviti svoju misiju unapređenja životnog standarda država okruženja - naveo je Delić preneo je podgorički portal Borba.

Gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević takođe je podržao Aleksandra Vučića uoči izbora 3. aprila.

Podrška lideru SNS-a Aleksandru Vučiću stigla je i od Ivana Otovića, predsednika Skupštine opštine Herceg Novi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike