Oglasio se SNS Novi Sad: Monstruozne pretnje gradonačelniku Milošu Vučeviću i njegovoj porodici!

05.04.2022

15:21

0

Oglasio se SNS Novi Sad: Monstruozne pretnje gradonačelniku Milošu Vučeviću i njegovoj porodici!
miloš vučević (6) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću i njegovoj porodici danas su putem elektronske pošte upućene montruozne pretnje. Poruka koja sadrži pretnje smrću gradonačelniku i njegovoj deci, kao i niz uvreda koje mogu da budu deo samo bolesnog uma, poslata je sa adrese izvesnog Ljubomira Čalenića.

Slučaj je odmah prijavljen policiji, koja radi na njegovom rasvetljavanju.

- Gradski odbor Srpske napredne stranke najoštrije osuđuje ugrožavanje bezbednosti potpredsednika  naše Stranke i prvog čoveka Novog Sada, kao i njegovih najbližih. Imamo puno poverenje u pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova da će u najkraćem roku otkriti pravi identitet počinioca i privesti ga pravdi - stoji u saopštenju SNS Novog Sada.

Kako se dodaje, niko ne zaslužuje da mu lična i bezbednost njegove porodice  budu ugroženi, a najmanje čovek koji je toliko toga dobrog učinio za naš grad i njegove građane.

- Miloš Vučević ni jednim potezom nije izazvao ovaj čin. Naprotiv, ako je neko sve svoje aktivnosti usmerio za obezbeđivanje uslova za normalan život naših sugrađana, onda su to Miloš Vučević i Srpska napredna stranka - stoji dalje u saopštenju i zaključuje se:

Uvek smo iskreno osuđivali ovakve i slične incidente i činili sve da to njih ne dođe. Mi građane ne delimo po stranačkoj, verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili bilo kojoj drugoj pripadnosti. Mir i bezbednost su cilj našeg delovanja i postojanja.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike