Austrijanac hoće da preimenuje hotel "Moskva" u "Kijev"! Poreklom je Albanac i lobira za lažnu državu gde stigne

27.03.2022

11:11

1

Evo iz Beograda pozivam Srbiju da preimenuje hotel “Moskva” u hotel “Kijev” i da se pridruži sankcijama EU protiv Rusije, stoji u tvitu

Austrijanac hoće da preimenuje hotel "Moskva" u "Kijev"! Poreklom je Albanac i lobira za lažnu državu gde stigne
Gunter Felinger 1 - Copyright 24sedam/Goran Sivački Printscreen/GunterFehlingerTwitter/

Austrijski ekonomista Gunter Felinger, na društvenim mrežama prepoznatljiv po tome što voli u svojim objavama napada Srbiju i Rusiju, poslednjih dana privukao je pažnju na društvenim mrežama, ali i pažnju javnosti, svojom objavom o hotelu Moskva.

24sedam/Goran Sivački
 

 

Naime, Felinger u svojim tvitovima traži od Srba da priznaju lažnu državu Kosovo, osude Rusiju i uvedu joj sankcije, međutim, ovoga puta ima i suludu ideju da se promeni ime hotela “Moskva” na Terazijama.

– Evo iz Beograda pozivam Srbiju da preimenuje hotel “Moskva” u hotel “Kijev” i da se pridruži sankcijama EU protiv Rusije ili da se odrekne statusa kandidata za članstvo u EU, Srbija mora sada jasno da kaže da li ste sa Rusijom ili sa Evropom – napisao je on uz fotografiju ispred “Moskve”.

 

 

Gunter Felinger je državčjanin Austrije i tamo je i rođen, a albanskog je porekla. 

Poznat je po tomešto potencira tezu da će se Ruska Federacija i Kina u skladu sa svojim interesima suprotstaviti članstvu tzv. Kosova u Organizaciji Ujedinjenih Nacija.

26. marta Felinger je objavio još jedan provokativan tvit, ovoga puta sa Kalemegdana, gde se uslikao sa zastavom Evropske unije i gde poziva Srbiju da se pridruži "sdžlobodnom svetu" priznavanjem lažne države Kosovo. 

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike