Vučević: Mesto za kvalitetno druženje penzionera obezbeđeno investicijom većom od 70 milona dinara

17.03.2022

15:57

0

Gradonačelnik Novog Sada podelio je lepu vest putem društvene mreže

Vučević: Mesto za kvalitetno druženje penzionera obezbeđeno investicijom većom od 70 milona dinara
Tan2022-1-31_193044843_1 - Copyright Miloš Vučević na otvaranju izložbi povodom Dana Novog Sada Tanjug/Nenad Mihajlović

 

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, oglasio se putem svog zvaničnog Instagram naloga, gde često javnost obaveštava o progresu grada, ali i čitave Srbije.

- Veoma sam zadovoljan ovom uspešno realizovanom investicijom Grada vrednoj više od 70 miliona dinara, kojom je mesna zajednica "Sajlovo" dobila svoje prostorije sa višestrukom namenom - istakao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- U okviru tog objekta će se nalaziti ne samo kancelarije vezane za rad Mesne zajednice, već i ambulanta, biblioteka, kao i pošta. Sve će biti obuhvaćeno na jednom mestu i to će biti novo mesto za okupljanje žitelja Sajlova. Posebno je zadovoljstvo bilo družiti se danas sa našim penzionerima na Sajlovu, kojima sam sa svojim saradnicima pre par godina obećao da će dobiti svoj prostor. Zahvaljujući zajedničkoj investiciji Uprave za imovinu i Uprave za građevinsko zemljište i investicije, našli smo prostor za tu namenu i Novi Sad sada ima 23. po redu Klub penzionera.

- Tako da će u svakom delu grada penzioneri imati svoje mesto za druženje i kvalitetno provođenje vremena. Skoro celo naselje Sajlovo je pokriveno vodovodnom i kanalizacionom mrežom, javnom rasvetom, asfaltirane su ulice, a ostale su još dve-tri ulice da se završe. Lepa vest je da izgradnju vrtića završavamo na leto, kao i to što je Eparhija Bačka donela odluku da gradi Hram između objekta Mesne zajednice i vrtića - rekao je gradonačelnik Vučević - napisao je na svom Instagram nalogu Vučević.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike