Jake reči Vučića upućene novoizabranoj predsednici Mađarske: "Srbija ostaje snažan partner vaše zemlje!"

10.03.2022

14:04

0

On je poručio da će Srbija će ostati snažan, pouzdan i iskren partner Mađarske budući da se, istakao je, odnosi dve zemlje zasnivaju na međusobnom uvažavanju, dubokom razumevanju i prijateljstvu naših naroda

Jake reči Vučića upućene novoizabranoj predsednici Mađarske: "Srbija ostaje snažan partner vaše zemlje!"
Tan2022-3-9_94910551_0 - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranoj predsednici Mađarske Katalin Novak, uz poruku da će Srbija ostati snažan, pouzdan i iskren partner Mađarske.

- Od srca Vam čestitam na izboru za predsednicu Mađarske, uz želje da ovu izuzetno odgovornu funkciju vršite sa doslednošću i ozbiljnošću sa kojima ste obavljali i sve prethodne važne i zahtevne dužnosti - navodi se u čestitki Vučića.

Profimedia
 

On je poručio da će Srbija će ostati snažan, pouzdan i iskren partner Mađarske budući da se, istakao je, odnosi dve zemlje zasnivaju na međusobnom uvažavanju, dubokom razumevanju i prijateljstvu naših naroda.

Vučić je rekao da politika premijera Viktora Orbana i njegovih saradnika, kao i odnos našeg međusobnog poštovanja, predstavljaju garant daljeg razvoja Srbije i Mađarske, ali i podizanje odnosa dve zemlje na još viši nivo.

- Poštovana predsednice Novak, želim da iskoristim ovu priliku da izrazim nadu u Vašu skoru posetu Srbiji. Još jednom Vam čestitam na izboru, uveren u izuzetnu predstojeću saradnju na dobrobit svih naših građana - dodaje se u čestitki Vučića.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike