"Nikad ništa strašnije nije viđeno u srpskoj politici!": Premijerka Brnabić oštro reagovala na skandalozan plakat (FOTO)

18.02.2022

07:50

0

Skandalozni kolaž je detalj promocije serijala koji su nazvali "DecenijAVlasti", gde udaraju prevashodno na predsednika Srbije Aleksandra Vučića

"Nikad ništa strašnije nije viđeno u srpskoj politici!": Premijerka Brnabić oštro reagovala na skandalozan plakat (FOTO)
Tan2021-12-14_201435113_1 - Copyright TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na svom Tviter nalogu na sraman plakat o žrtvama nasilja i dovođenja u vezu sa vlašću Srpske napredne stranke.

- Sram vas bilo. Tonete svakoga dana sve više, a u bezobzirnosti ste došli do toga da žene, žrtve nasilja, politički zloupotrebljavate. Nije strašno što ste toliko očajni, strašno je što ovim relativizujete i zločin i žrtvu. Nikad ništa strašnije nije viđeno u srpskoj politici - napisala je premijerka Brnabić. 

 

Podsetimo, skandalozni kolaž je detalj promocije serijala koji su nazvali "DecenijAVlasti", gde udaraju prevashodno na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike