Istina izašla na videlo: Dragan Đilas bi da izmešta spomenik Stefanu Nemanji, a ima slabiji rejting od njega

16.02.2022

18:00

0

Urednik Nove političke misli Đorđe Vukadinović, gostujući sa Nebojšom Krstićem u Uranku na TV Prva, rekao je za lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, da mu je rejting izuzetno nizak

Istina izašla na videlo: Dragan Đilas bi da izmešta spomenik Stefanu Nemanji, a ima slabiji rejting od njega
Dragan Đilas - Copyright Printscreen / Youtube / Newsmax Adria

Đorđe Vukadinović, urednik Nove političke misli i nekadašnji poslanik potvrdio je, gostujući na TV Prva u jutarnjem programu da je rejting Dragana Đilasa, koji sebe smatra vođom opozicije, izuzetno nizak.

Istovremeno, Vukadinović je izneo podatak da spomenik Stefanu Nemanji, koji deo opozicije oko Đilasa sramno predlaže da se izmesti u Marinkovu baru ili Borču, ima podršku od 45,6 odsto ispitanika, dok ga loše ocenjuje 31,6 odsto.

-Ja kao građanin protiv spomenika nemam ništa i ne bih ga selio nigde, to je skandalozna priča o seobi, a očigledno je i da većina građana Beograda slično, rekao je Vukadinović.

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić, gostujući u istoj emisiji sa Vukadinovićem primetio je da, eto, čak i spomenik Stefanu Nemanji ima rejting, ali da rejting Dragana Đilasa nigde nećemo čuti.

-Gospodin Šolak kaže u Gardijanu da je Đilas glavni opozicionar u Srbiji. Ja kao građanin kažem dajte mi rejting da vidim, i gospodina Đilasa i njegove stranke. Ako znamo koliko ima Vučić, znamo koliko ima SNS, Dačić i tako dalje, onda je logično da znamo koliko ima Đilas i njegova stranka, Jeremić i njegova stranka, rekao je Krstić.

Vukadinović je na to dodao da se zna rejting Đilasa ocenivši ga veoma lošim.

-On lično ima baš malo. Vrlo malo, priznao je Vukadinović, nekadašnji Đilasov saborac koji se nedavno, našao na udaru Đilasa i Marinike.

 

 

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike