Snimak otkrio sve! Dogovorili se da lažu i kradu na referendumu, pa hteli da lažno optuže Vučića (FOTO/VIDEO)

19.01.2022

20:22

0

Na snimku se čuje šef Dveri za Jagodinu Stefan Vuk Milanović koji u nedelju uveče nakon završenog glasanja na referendumu pravi plan za izbornu krađu

Snimak otkrio sve! Dogovorili se da lažu i kradu na referendumu, pa hteli da lažno optuže Vučića (FOTO/VIDEO)
dverii - Copyright Foto: Printscreen/TV Pink

Televizija Pink došla je do ekskluzivnog snimka šefa jagodniskog odbora “Dveri” Stefana Vuka Milanovića. Evo kako funkcioniše matrica laži!

Na snimku se čuje šef Dveri za Jagodinu Stefan Vuk Milanović koji u nedelju uveče nakon završenog glasanja na referendumu pravi plan za izbornu krađu.

- Pošto ovi rezultati tek pristižu, da mi lepo izađemo sa nekim stavom, recimo 44-45 odsto, i da to zvanično guramo za Jagodinu, da šerujemo, ja ću, kao, da odradim statistiku, kao što je RIK ono, daću ovom što mi je dizajner da odradi, da deluje profesionalno i da mi tu izvučemo izlaznost, koliko je bilo za “ne”, a koliko za “da” - rekao je između ostalog Milanović, dodajući: i da mi od toga napravimo kao da je u Jagodini glasano "NE".

Drugi deo snimka još je skandalozniji:

- S obzirom da nismo pokrili još sva izborna mesta, da su nas kecali zbog tih kontrolora, da sad odradimo tako, da jednostavno ispinujemo mi i kažemo, to je to, 44, nešto odsto, prolazimo faktički pobedu, optužimo ih za krađu, za ne znam koliko, tamo gde nismo imali kontrolore, i na tome da gradimo priču. Ne znam šta vi mislite – kaže u snimku.

Stefan Vuk Milanović negirao je u razgovoru sa novinarkom TV Pink Gordanom Uzelac da snimak postoji, a samo koji sekund kasnije promenio je iskaz i potvrdio da snimak ipak postoji.

Dizajner je izdizajnirao grafikon laži. Pokušali su da izmisle cifre i grafikone, i da podvale, ali im nije uspelo. Prema njihovim rezultatima glasanja u Jagodini, ovo su rezultati:

Foto: Printscreen/TV Pink
 

Međutim, zvanični podaci i tačni rezultati govore nešto suprotno:

Foto: Printscreen/TV Pink
 

U nastavku poslušajte ekskluzivni snimak:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike