Novi napad na SNS: Uništene prostorije mesnog odbora u Krnjači

19.01.2022

14:12

0

Bez obzira na primitivne i vulgarne uvrede i napade, Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka nastaviće marljivo i predano da rade za Srbiju

Novi napad na SNS: Uništene prostorije mesnog odbora u Krnjači
TANJUG/ SNS - BGD

Gradski odbor Srpske napredne stranke Beograda saopštio je danas da su tokom noći uništene prostorije Mesnog odbora te stranke u Krnjači.

"Još jedan izliv mržnje đilasovaca i njegovih uposlenika, koji su tokom noći uništili prostorije Mesnog odbora u Krnjači", naveo je Gradski odbor SNS u saopštenju.

 

SNS navodi da se to i očekivalo od ljudi koji svoju politiku, kako kažu, zasnivaju na mržnji prema jednom čoveku- Aleksandru Vučiću.

"To je očekivano od onih koji čitav svoj politički program baziraju na progonu i linču političkih neistomišljenika. Oni koji ne mogu da pobede rezultate, jedino mogu da prete i vređaju na ličnoj osnovi one ljude koji se danonoćno bore za Srbiju i sve njene građane", ocenjeno je u saopštenju.

Oni ukazuju da će bez obzira na primitivne i vulgarne uvrede i napade, Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka nastaviti marljivo i predano da rade za Srbiju.

"Nastavićemo da se zalažemo za jaku i uspešnu Srbiju, za kilometre novih puteva, za obnovljene i izgrađene nove bolnice i škole, za nove investicije i nova radna mesta, jer Srbija i njeni građani su na prvom mestu", ističe .

Oni su Ðilasu poručili da neće zaustaviti napredak Srbije "ma koliko prostorija naše stranke da unište, a nadležne državne organe pozivamo da pronađu počinioce i da ih sankcionišu".

Bonus video:

Tanjug

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug