Nenad Čanak ne odustaje od provokacija na račun Novaka Đokovića

09.01.2022

15:05

0

Iz samo njemu znanih razloga nastavlja hajku protiv najboljeg srpskog tenisera, humaniste, dobrotvora koji trenutno proživljava možda i najteže trenutke u karijeri

Nenad Čanak ne odustaje od provokacija na račun Novaka Đokovića
ceda_boris_canak_18042016_031 - Copyright ATA Images

Političar i nekadašnji učesnik rijaliti programa Nenad Čanak, nastavlja sa uvredama na račun svetskog asa, tenisera Novaka Đokovića i njegove porodice. 

Izreka "Ako ne možeš da pomogneš čoveku, onda nemoj ni da mu odmažeš" koja govori o solidarnosti i humanosti izgleda nije doprla do Čanka, pa iz samo njemu znanih razloga nastavlja hajku protiv najboljeg srpskog tenisera, humaniste, dobrotvora koji trenutno proživljava možda i najteže trenutke u karijeri.

Pošto je Novaka prvo nazvao "magarcem" jer nije vakcinisan, Čanak je sada u metafori otišao i korak dalje, te je na Tviteru postavio skaradnu anketu.

Twitter printscreen
 

 

"Vaš kućni ljubimac ne deluje zdravo. Koga zovete da mu pomogne?"

Kao moguće odgovore dao je: Sveštenika, Građane pred Skupštinu, Teniski savez Srbije, Veterinara", očigledno aludirajući na skupove podrške proslavljenom srpskom asu.

Usledili su na ovaj tvit i uvredljivi komentari na Čankov račun, čime su pojedinci pokazali šta misle o ovakvom njegovom ponašanju u javnosti.

Najbolji svetski teniser i dalje se nalazi u azilantskom smeštaju u Melburnu. Oko ponoći, po našem vremenu, njegovi advokati će dobiti priliku da pred sudijama Federalnog suda u Melburnu  dokažu ispravnost njegove dokumentacije te ospore odluku vlasti zbog koje je u petodnevnom zatočeništvu u azilantskom smeštaju.

Drama sa Novakom Đokovićem traje od srede, a blog uživo i sve najnovije informacije možete da pratite na našem sajtu.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike