"Reakcija Vučića vraća poverenje Bošnjaka"

03.01.2022

20:16

0

Nihad Hasanović je istakao je da je bilo od neprocenjive važnosti da se ovim povodom oglasi i Ministarstvo unutrašnjih poslova

"Reakcija Vučića vraća poverenje Bošnjaka"
aleksandar vučić (10) - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Sandžačke demokratske partije (SDP) Nihad Hasanović izjavio je da se mora uložiti dodatni napor da se smanje tenzije u Sandžaku posle incidenta koji se dogodio u Priboju i istakao da reagovanje predsednika Vučića vraća poverenje Bošnjaka u zemlju u kojoj žive.

Reč je o video snimku proslave rođenja deteta policajca iz Priboja Dragana Zekovića, na kome su se pevale nacionalističke pesme o Vukovaru, Srebrenici, Sjenici i Novom Pazaru.

Hasanović je ocenio da ako se pređe preko onoga što se desilo, onda je pitanje dana kada će se nešto slično ponoviti.

Printscreen / Youtube
 

Dodao je da bilo od neprocenjive važnosti da se ovim povodom oglasi i Ministarstvo unutrašnjih poslova i osudi ponašanje svojih pripadnika i preduzme odgovarajuće disciplinske mere.

Istakao je važnost reagovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer se, kako je rekao, time vraća poverenje Bošnjaka u državu u kojoj žive.

- Od ukupne vlasti u Srbiji Vučić je naš glavni partner, sa kojim godinama sarađujemo, a posebno je bila uspešna njegova poslednja poseta Sandžaku - rekao je Hasanović i dodao da se nikada nije više ulagalo u ovaj kraj nego što se ulaže sada.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike