Sedam znakova da ćete jednoga dana biti poput svoje majke – ili već to jeste!

26.05.2021

18:20 >> 18:21

0

Autor: Z. A.

Ako primetite ove stvari na sebi, zvanično je: na dobrom ste putu da postanete kopija svoje majke čak iako ličite na oca

Sedam znakova da ćete jednoga dana biti poput svoje majke – ili već to jeste!
Copyright Pexels

Često vam se čini da se ponašate poput svoje majke? Onda postoje dva načina na koja možete reagovati na to: ili ne želite to da priznate ili ste veoma ponosni na to.

Za početak, to što po svemu podsećate na svoju majku nije loše. Reč je o tome što se u mladosti većina nas kune da „nikad neće biti poput majke“, a opet, kad odrastemo, ipak to budemo ili nam je mama od početka najbolja prijateljica i uzor.
Dakle, pitanje je koliko ste slični majci? I pritom ne mislimo na fizičku sličnost.
Ako možete potvrditi ovih sedam navoda, praktično ste poput bliznakinja, piše miss7.24sata.hr.

1. Smejete se istim stvarima

To je u redu – jer je na taj način uvek zabavno kad posetite porodični dom. Takođe, možete zajedno gledati komedije ili pozorišne predstave. Kvalitetno vreme je jednostavno neprocenjivo!

2. Imate iste prijatelje

Da, čak i ako postoji velika razlika u godinama, možete imati sličnu grupu prijatelja. Naime, mamin sportski klub može biti jako zabavan – ili vaši prijatelji kažu: „Tvoja mama je zaista sjajna!“

Pexels

3. Izgovarate iste rečenice

Bilo da „Život nije šetnja parkom“ ili „Ko traži, taj i nađe“… od mame preuzimate mnoge slogane i poslovice. Zbog toga ne samo da zvučite poput nje, nego i sve više i više delujete u skladu s njenim uverenjima.

4. Imate isti ukus za muškarce

Može biti zabavno dok je posredi Rajan Gosling ili Bred Pit. S druge strane, postaje opasno ako je njoj dopada vaš dečko ili vama njen drugi muž.

5. Jedete iste stvari

Burger uvek naručite bez krastavaca, a za čokoladni sladoled traje večna borba. Ma da, mama vas je naučila sve o ukusima!

Pexels

6. Slušate istu muziku

Mislite da su „starke“ super! Zašto? Jer ste to uvek mogli čuti u maminom autu. A sada? Sad ih oblačite i kod kuće – i sanjate da ste 70-ih s mamom plesali uz pesme grupe ABBA.

7. Nosite istu odeću

Mama voli teksas jakne – volite ih i vi. A mama u poslednje vreme nosi samo čizme – a i ti. Mama nikada ne bi izišla iz kuće bez modernog šala. Naravno da ni vi to ne biste uradili. Onda je stvar jasna: vi ste modne bliznakinje!

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike