Šta vaši seksi snovi otkrivaju o vama? Od povratka bivšem do misterioznog ljubavnika

12.10.2021

14:00

0

Ljubavni snovi nude dublje razumevanje onoga što u životu najviše želite, saglasni su psiholozi

Šta vaši seksi snovi otkrivaju o vama? Od povratka bivšem do misterioznog ljubavnika
profimedia-0187881916 - Copyright Profimedia

Svi želimo da znamo značenje svojih snova, posebno kada nas ostave zbunjenim pa se pitamo zašto se neka tema odigrala dok smo spavali.

Korisno je znati da se sadržaj iz snova često odnosi na ono što se događa u našem budnom životu. Stoga, kad su nam dani ispunjeni stresom, velika je verovatnoća da će nam i snovi biti takvi. Ali, ako stvari idu dobro, snovi mogu poprimiti sasvim drugačiji zaokret.

U knjizi "Decode Your Dream" psiholog Ian Wallace piše o značenjima seksualnih snova. On kaže da ljubavni snovi nude dublje razumevanje onoga što u životu najviše želite, dok se u onim intimnijim snovima radi o prihvatanju tih želja.

Psiholog u knjizi objašnjava šta vaši seksi snovi govore o vama.

Strastveno ljubljenje

U snovima, usne simbolizuju koliko ste sigurni u sebe. Iako partner s kojim se ljubite može imati neki simbolički značaj, san se zapravo odnosi na povezivanje sa samim sobom i shvatanje da ste u stanju jasno izraziti ono što želite.

Zabranjene stvari

Ako sanjate da lutate s nekim, ili negde, a ne biste smeli, to sugeriše da se osećate sprečeno u razvijanju određenog kreativnog talenta u svom životu. Često su razlog ljudi koji su ljubomorni na vas i žele da zaustave vaš napredak.

Profimedia
 

Misteriozni ljubavnik

Pojavljuje se naizgled savršeni ljubavnik više puta u vašim snovima i naglo nestaje. To pokazuje da na svoje kreativne sposobnosti gledate kao na talente koji dolaze i odlaze, a ne na stvari na koje se možete pozvati kad vam zatrebaju.

Pogrešan ljubavnik

Sanjanje da ste s nekim iako u dubini duše znate da nije za vas, to sugeriše da koristite kreativnost i strast za postizanje rezultata, ali da u duši niste ispunjeni. Obično je to znak da koristite svoju energiju kako biste ugodili drugoj osobi. Usmerite svoj talent za nešto što zaista želite za sebe.

Profimedia
 

Seks na čudnim mestima

Ako sanjate seks na čudnim mestima to sugeriše da se u vašem svakodnevnom životu dogodila neobična situacija. Ova okolnost pruža vam priliku da iskoristite svoje kreativne talente i strast u svežem, uznemirujuće nepoznatom kontekstu.

Povratak bivšima

Sanjanje bivših pokazuje da postajete svesni prilike da se ponovno povežete sa zanimanjem ili poslom koji vam se nekad jako sviđao, piše The Sun.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: A.G.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike