Restoran u kome gost mora da upeca sebi večeru

10.09.2021

12:30 >> 12:33

0

Restorani lanca Zauo, što u prevodu znači sedi i pecaj, mogu se naći širom Japana

Restoran u kome gost mora da upeca sebi večeru
Copyright Printscreen/Youtube

Uhvatite hranu, recite kako želite da bude pripremljena, a zatim jedite. Ovako bi se ukratko mogao opisati koncept potpuno jedinstvenog japanskog restorana „Zauo“.

Pročitajte još:

Kada uđete unutra, prvo što ćete primetiti, pored ogromnog prostora za sedenje u obliku čamca, jeste džinovski rezervoar nasred restorana. Unutra će biti najmanje deset vrsta riba, spremnih za ulov.

Tu počinje zabava. Restoran nautičke tematike nudi štapove za pecanje i mreže za sve goste kako bi ulovili svoju večeru.

Printscreen/Youtube

Svakom gostu se dodeljuje pomoćnik, posebno nazvan „pratilac ribolova“. On će provesti sve kroz svoje ribolovno iskustvo: pričvrstiće mamac na svaki štap i pružiti smernice kada se udica zabaci u vodu. Osoblje pomaže u identifikaciji različitih riba u svakom rezervoaru, budući da svaki sadrži različite vrste ribe, kako bi se osiguralo da gost ulovi ribu koju je želeo. Konobari bodre ljude dok pecaju, bez obzira koliko to trajalo.

U „Zauu“ postoji stroga politika zabrane hvatanja i puštanja, što znači da gosti moraju pojesti ono što upecaju.

Printscreen/Youtube

Kada uspete da ulovite ribu, kuvari će pripremiti obrok po vašoj želji.

Pročitajte još:

Ulov je uzbudljiv čin za sve goste, kaže portparol restorana, i dodaje da svaki put kada neko ulovi ribu, zaposleni su dužni da navijaju, pevaju i udaraju u bubanj.

Jedna stvar je sigurna, riba na tanjiru gosta uvek je sveža.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike