Želiš nestvarnu zabavu? OVDE PREUZMI milionske bonuse svake nedelje!

21.03.2023

12:00

8

Poseti Meridian, zabavljaj se svakog dana, a petkom preuzmi magičnu dozu poklon bonusa!

Želiš nestvarnu zabavu? OVDE PREUZMI milionske bonuse svake nedelje!
Copyright Promo

Ako uživate u online igricama, i volite da isprobate sve iz ponude postoji jedna promocija koja će vas posebno oduševiti. U pitanju je Loyalty Bonus koji se iz nedelje u nedelju održava samo u Meridianu. 

Potrebno je samo da uživate u omiljenim igrama, da budete redovni, a MILIONSKI NAGRADNI FOND je spreman. 

Svakim potezom, spinom ili rukom osvajate određeni broj bodova kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača. 

Da napomenemo u ovoj promociji učestvuju sve vrste igara. Biće oduševljeni ljubitelji ruleta, blekdžeka, live dealer igara, pokera, slotova, igrica ili kvizova. Zabavljajte se tokom nedelje, a svakog petka preuzmite VELIČANSTVENU DOZU BONUSA!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 300 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Wild White Whale.

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

Da li ste ikada odigrali tiket na slot igrama? Zahvaljujući sjajnoj igri Lucky Betting Shop, provajdera Expanse Studios, i to je moguće!

Upravo ova igra lansirala je novog džekpot dobitnika! Srećni dobitnik je M.F. iz Sombora, koji je igrajući pomenuti slot osvojio MEGA DŽEKPOT u vrednosti od 378.919 DINARA!

Slot avantura Somborca završila se berićetno, a verni igrač Meridiana će nastaviti da uživa u slotovima provajdera Expanse Studios!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike