Pet trikova za Viber: Da li ste znali baš za svaki?

03.10.2020

20:02 >> 20:20

0

Pred vama je pet trikova koje možete da iskoristite na aplikaciji Viber

Pet trikova za Viber: Da li ste znali baš za svaki?
Copyright profimedia

Pred vama je pet trikova koje možete da iskoristite na aplikaciji Viber.

1. Napravite kviz

Kako biste kreirali kviz u Viberu, neophodno je da odaberete zajednicu (community) ili grupu za ćaskanje, a onda ikonicu za anketu pri dnu ekrana. Pojaviće vam se novi prozor, u kom možete da vidite obrazac za vaš kviz. Upišite pitanje, ponuđene, tačne odgovore i samo odaberite “Create”.

2. Uključite kombinovana obaveštenja

Ovo znači da će sve poruke u jednom razgovoru da vam stižu u okviru istog obaveštenja, pa vas telefon neće svaki čas ometati. Otvorite ćaskanje za koje želite da uključite pametna obaveštenja, a onda prevucite sa desna nalevo. Tu aktivirajte “Combine notifications”.

3. Postanite nevidljivi

Želite da koristite Viber, ali da drugi ne znaju da ste online? Otvorite aplikaciju, pa odaberite pa Settings. Odatle, idite na opciju Privacy, i samo “odštiklirajte” Share Online Status, piše B92.

4. Sakrijte razgovor

Prvo ćete morati da otvorite čet sobu, i onda otvorite meni (nalazi se gore desno). Odatle odaberite “Chat Info”, a onda “Hide this chat”.

5. Podelite lokaciju

Otvorite razgovor u okviru kog želite da podelite lokaciju, a onda odaberite tri tačkice koje se nalaze dole desno u porstoru u kom pišete novu poruku. Odaberite, onda, samo “Send Location” i to je to.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike