Multipraktik piće: Tiktokerka oprala kosu koka-kolom, snimila rezultate, a onda je usledio šok (VIDEO)

29.06.2024

12:28

0

Autor: V. I.

Video u kojem prikazuje eksperiment s popularnim gaziranim pićem veoma brzo je postao popularan

Multipraktik piće: Tiktokerka oprala kosu koka-kolom, snimila rezultate, a onda je usledio šok (VIDEO)
Copyright Printscreen/TikTok

Da li sanjate da imate punu, lepu kosu poput Dženifer Lpoez, ali je stvarnost malo drugačija? Ako imate opuštenu beživotnu kosu, niste sam -; mnoge žene imaju kosu kojoj nedostaje volumen i sjaj. Zato bi vas mogao zainteresovati ovaj trik koji uključuje popularno gazirano piće. 

Zanimljiv trik sa kolom

Nije toliko čudno ako razmislite o tome šta sve radimo svojoj kosi: često pranje, farbanje, ravnanje i uvijanje ne čine našoj kosi nikakvu korist. Srećom, postoji jednostavan proizvod koji bi mogao napraviti veliku razliku, a verovatno već imate flašu u frižideru.

Kako kola može pomoći vašoj kosi?

Pranje kose kolom može napraviti značajnu razliku. Možda nećete želeti da je pijete nakon što ovo pročitate, ali kola ima mnogo korisnih primena.

Na primer, možete je koristiti za uklanjanje kamenca iz čajnika, čišćenje toaleta, pa čak i alu-felni na vašem automobilu. Očigledno, popularni napitak je toliko hemijski aktivan da može očistiti razne stvari.

Profimedia
 

 

Uklanjanje žvakaće gume

Takođe, kola može pomoći u uklanjanju žvakaće gume iz kose. Napunite činiju kolom i stavite deo kose sa žvakom u nju. Ostavite da odstoji neko vreme i videćete kako je lako ukloniti žvaku.

Pranje kose kolom za sjaj

Ne možemo vam garantovati da će ovo definitivno funkcionisati, ali vredi pokušati ako želite obimniju kosu. Kaže se da kola čini kosu manje mlitavom i daje joj "neurednu" strukturu na dobar način. Visok nivo kiselosti kola dovodi do zatvaranja i skupljanja vlasi kose, čineći je sjajnijom. Zvuči dobro, zar ne?

Iskustvo iz prve ruke

TikTokerka Marijka je isprobala ovaj trik i veoma je zadovoljna rezultatom a koliko je popularan pokazuje čak šest miliona pregleda na društvenoj mreži Tiktok. Marijka je naglasila da je "doživela šok" kad je isprala gazirano piće sa svoje kose koja je bukvalno bila preporđena što se tiče sjaja i strukture. Da biste postigli i vi isto, sve što vam je potrebno jeste flaša koka kole i voda za ispiranje nakon pranja.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike