Ruska političarka postala hit na društvenim mrežama zbog autentičnog načina šminkanja i neobične frizure

15.10.2022

16:02

0

Autor: D. R.

Valentina Petrenko već neko vreme privlači pažnju javnosti svojom jedinstvenom frizurom, ali kaže da su joj više dosadila pitanja o kosi

Ruska političarka postala hit na društvenim mrežama zbog autentičnog načina šminkanja i neobične frizure
profimedia-0376210856 - Copyright Profimedia

Valentina Petrenko javnosti je poznatija po svojoj neobičnoj frizuri nego po svojoj političkoj karijeri. Ova 67-godišnja političarka ovih je dana opet postala hit na društvenim mrežama nakon što je jedan korisnik Twittera podelio nekoliko fotografija na kojima je ona i napisao je - Čitavo popodne sam uživao gledajući u frizuru ove političarke.

 

 

Ova objava je za kratko vreme dobila preko stotinu hiljada lajkova te su i drugi korisnici komentarisali kako je ova frizura pravo umetničko delo.

Godinama Petrenko privlači pažnju svojom kovrdžavom kosom koju vrlo neobično stilizuje, a televizijska novinarka Tatjana Tolstaja je priznala kako je u svoju emisiju pozvala ovu političarku samo kako bi imala priliku da uživo vidi i dodirne njenu kosu.

- Samo sam htela da stavim ruke na njenu kosu koja je iz godine u godinu postajala sve bujnija i njena frizura je bila sve veća. Njena politička karijera mi uopšte nije bila važna kao tema razgovora - napisala je Tatjana na Fejsbuku.

Profimedia
 

Petrenko pažnju privlači i neuobičajenim stilom šminkanja i zbog toga je takođe često tema na društvenim mrežama, a političarka kaže kako joj je već dosta što svaki put mora da odgovara na pitanja o svojoj frizuri. A mnogi će primetiti kako je njena frizura u stilu Mardž Simpson.

- Već sam umorna od odgovaranja na pitanja o tome. Jednostavno imam kovrdžavu kosu. Podignem je s nekoliko ukosnica i to je to - kaže Petrenko koja je rodom iz Kazahstana i ima diplomu Rostovskog pedagoškog državnog institutu i pored ruskog govori poljski, engleski i španski jezik. U braku je s Sergejem Petrenkom i imaju jedno dete.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike