Lidija Vukićević rekla zbogom svojoj loknastoj kosi: Ošišala se na paž! Ista Kardašijanka (FOTO)

14.03.2022

21:47

5

Glumica je ranije ispravljala kosu, nosila šiške, a danas je skupila petlju i otišla korak dalje

Lidija Vukićević rekla zbogom svojoj loknastoj kosi: Ošišala se na paž! Ista Kardašijanka (FOTO)
Lidija Vukićević - Copyright ATAImages/ A.A.

Glumica Lidija Vukićević ponosno ulazi u završnicu šeste decenije, a izgleda poput devojke. Iako su duga kosa i lokne oduvek bili njen zaštitni znak, ona je rešila da potpuno promeni imidž, a novom transformacijom je izazvala veliko oduševljenje koleginica, prijatelja i pratilaca na Instagramu.

Poznata je po tome da voli da eksperimentiše za izgledom, a sada je otišla korak dalje. Ranije je ispravljala kosu, nosila šiške, a danas je skupila petlju, pa se ošišala i rekla zauvek zbogom svojoj loknastoj kosi, što je, priznaćete, ozbiljan potez.

Glumica se puna samopouzdanja sa novom paž frizurom fotografisala i sa pratiocima podelila nekoliko fotografija. Ono što je i te kako primetno jeste da Lidija u ovakvom izdanju i te kako podseća na mamadžerku Kardašijanki, Kris Džener.

 

Vukićevića je za samo dva sata skupila preko 4.000 lajkova, a među reakcijama našli su se i brojni komentari i komplimenti prijatelja sa javne scene. 

- „Fantazijo”, „Beskrajno lepa žena”, „Ne postoji ništa lepše na našoj sceni”, „Top, moja ministarka”, „Božanstvena”, „Ma sve ti boje lepo stoje”, „Dama” - bili su samo neki od komentara oduševljenih pratilaca. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike