Midi crnu haljinu Viktorije Bekam treba da imaju sve žene u ormanu: Ovaj kroj od svake građe izvlači maksimum (VIDEO)

02.06.2022

11:04

0

Autor: Z. A.

Ovakvu haljinu možete i da sašijete

Midi crnu haljinu Viktorije Bekam treba da imaju sve žene u ormanu: Ovaj kroj od svake građe izvlači maksimum (VIDEO)
profimedia-0665939290 - Copyright Profimedia

Muzičakrka i modna krwtorka Viktorija Bekam ume najbolje da izreklamira svoj brend, a nedavnom objavom na Instagramu zadobila je još više poklonika svojih kreatorskih čarolija.

Nedavno je čitava javnost gledala u celu njenu porodicu i odeću koju su  nosili na venčanju njenog sina Bruklina, a i za tu priliku Viktorija je ponela kraciju i nakit koji je privukli veliku pažnju.

Od nje smo navikli na inovativne kombinacije, ali i one ustaljene, proverene koje su uvek pun pogodak. Ona redovno na svom Instagramu isprobava svoje kreacije i najavljuje nove kolekcije, piše Glossy.

Poslednji video uz opis "znate da obožavam malu crnu haljinu" definitivno jeste ono što vam je potrebno u ormanu, a i ono što je sasvim lako dostupno i može da se sašije.

Viktorija je pokazala midi-haljinu bez rukava koju karakteriše ženstvenost i seksepil, a svojim krojem naglašava ženske adute.

Haljina je zanimljiva i zbog asimetričnih bretela koje idu oko vrata, ali i zbog kroja koji se pri kraju haljine širi i tako izdužuje žensku figuru.

Viktorija je uz ovu haljinu obula salonke, a kosu je podigla u punđu i tako istakla asimetriju gornjeg dela kreacije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike