Iako silno želi, mačak Viktor ove godine neće uspeti da uništi novogodišnju jelku, i to zbog neobične barijere

18.11.2021

09:30

0

Još kad je bio malo mače pokazao je čudan strah

Iako silno želi, mačak Viktor ove godine neće uspeti da uništi novogodišnju jelku, i to zbog neobične barijere
fluffypawsfamily - Copyright printscreen/Instagram, fluffypawsfamily

Otkako ga je vlasnica dovela kući, Viktor je bio neverovatno otvoren mačak i ne mnogo nemiran. Prati svoju vlasnicu gde god da krene i voli svakog stranca kog sretne, ali uprkos svom samopouzdanju, on ima jedan veliki i veoma čudan strah.

Kada je bio mače, Viktorova vlasnica je otkrila da jednu voćku ne može da podnese.

- Bili smo zajedno na kauču, uzela sam mandarinu i kada sam počela da je gulim, on je prosiktao i pobegao - rekla je za „The Dodo“ Irena Oloko, Viktorova vlasnica.

Irena je ubrzo saznala da su svi plodovi slični pomorandži Viktorovi neprijatelji i da ne želi ni da im se približi. Pošto je Viktor oduvek bio malo tvrdoglav, a posebno kada je u pitanju „kućni red“, njegova vlasnica je odlučila da iskoristi to novo saznanje u svoju korist.

- Počela sam da stavljam pomorandže ili mandarine na nameštaj na koji nisam želela da se penje, i to je uspelo - rekla je Irena.

Jedno od kućnih pravila koje je Viktor oduvek voleo da ignoriše je „ne uništavaj jelku“. Svake godine krade božićne kugle sa drveta i uništava sve ostale ukrase, a njegova vlasnica nikada nije uspela da smisli način kako da ga odvrati od toga - do jednog momenta.

- Dosta mi je bilo da vičem na njega da ne dira ukrase. Ujutru sam jela mandarinu i sinula mi je briljantna ideja… Upalilo je odmah!

Irena je napravila „polje sile“ od mandarina oko drveta, i sasvim sigurno, Viktor ne želi ni da prođe pored njih. Koliko god voli da muči jelke, još više mrzi mandarine.

Sada je Irenino drvo bezbedno zahvaljujući Viktorovom veoma čudnom strahu, a čini se da će okruživanje drveta mandarinama postati novogodišnja tradicija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: The Dodo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike