Izum godine: Slatka mala kuca mrzi kišu, vlasnik joj napravio specijalan kišobran

13.01.2024

12:33

0

Autor: V. I.

Ljudi su na svašta spremni kad je o ljubavi prema ljubimcu reč

Izum godine: Slatka mala kuca mrzi kišu, vlasnik joj napravio specijalan kišobran
Copyright Profimedia

Skoro svaki vlasnik psa zna koje su muke da naterate svog ljubimca da ode u šetnju ne bi li izvršio svoje fiziološke potrebe kada pada kiša. To može biti veoma dug i naporan proces.

Međutim, jedan vlasnik psa, koji ne podnosi kapljice na svom krznu, uspeo je to da pretvori u veoma zabavno iskustvo koje je ubrzo naišlo na lavinu pozitivnih komentara na internetu.

TikTok video. objavljen na nalogu @oneandonliminion. brzo je privukao pažnju gledalaca, dobivši preko 1,1 milion pregleda, 144.700 lajkova i preko hiljadu komentara.

Minion, 10-godišnji mešanac mopsa, jazavčara i čivave, sada je više nego spreman za kišu i blatnjavo dvorište. On je na sebi imao kišnu kabinuci, koja mu, međutim, nije uspela pokriti celu njušku. A to je sasvim dovoljno da neće ni pod kojim uslovima da izađe napolje. Ali, njegov domišljati vlasnik je osmislio kreativno rešenje.

 

 

On je patnetirao minijaturini kišobran za svog ljubimca koji je pričvršćen za drveni štap. Kadkuca Minion  zubima uhvati štap, mali amrel mu savršeno pokrije glavu. Toi je sasvim dovoljno da se sit itrči po drvorištu i završi šta ima, iako napolju ima padavina. 

Sada nema te kiše koja će sprečiti Miniona da odradi svoj posao. Osim toga, on može da uživa više vremena na svežem vazduhu, a da ga kiša ne živcira.

Pratioce sa TikToka zapanjila domišljatost ovog trika. "Gospodine!!! Samo želim da kažem da je to najbolji kišobran svoh vre,ema . Baš sladak", rekao je jedan, a drugi dodao: "Mislim da u potpunosti razume šta kišobran radi i da mu se sviđa. Minion je jedan pametan momak."

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike