Koliko je ovo dirljivo: Stari pas se nasmeši vlasniku svaki put kada se probudi (VIDEO)

19.04.2022

14:44

0

Većina vlasnika pasa zna da je njihov krzneni prijatelj presrećan kad god ih vidi

Koliko je ovo dirljivo: Stari pas se nasmeši vlasniku svaki put kada se probudi (VIDEO)
aww3 - Copyright Printscreen/Reddit, aww

Pseća radost kada ugledaju svoje vlasnike je neopisiva. Oni skaču, kao da su uvek na federe, kada god se vratite kući, laju, cvile, ližu vas - svaki psić ima svoj jedinstveni način da kaže: „Volim te“.

Jedan korisnik "Redita" je definitivno omiljena osoba u životu svog psa. U video snimku koji je na ovoj društvenoj mreži podelio korisnik Thedudeabides157, 18-godišnji pas Ber se može videti kako se smeši svom vlasniku dok ga budi iz dremke.

Pas Ber uvek ima istu slatku reakciju kada ga vlasnik probudi. Njegovim licem razvuče se osmeh i oči otvara sa zadovoljstvom. 

- Moj stari dečko se smeši svaki put kada ga probudim. U novembru će napuniti 18 godina, ovo je Bear - stoji u opisu videa koji je postala viralan na "Reditu". 

Ber čvrsto spava na podu kada ga vlasnik nežno pomazi. On polako otvara oči, a njegovo lice pretvara se u radostan osmeh.

- Njegova mama bila je s nama 17 godina. Mešanka border kolija i haskija. Ber je pas iz njenog trećeg legla - pojasnio je vlasnik, Stiv, u komentarima. 

Stiv je takođe rekao kako Ber je majstor za spavanje u svojim godinama, ali da ga on drži napolju sa sobom sve vreme.

- On voli da vodi imanje i sve drži na oku, obožava vožnju mojim džipom, posebno kada je skinut krov. On je iskreno jedan od najluđih i najveličanstvenijih pasa koje ste ikada mogli upoznati. Proveli smo dobar život zajedno.

- Kakav divan starac. Ali iskreno, i ja bih se smešio da me neko tako budi - poručio je jedan pratilac, a drugi je dodao da tako izgleda voljen i netraumatizovan pas.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike