Prema delovima lica i ruku možete odrediti veličinu polnog organa potencijalnog partnera: Važan je svaki centimetar u svim pravcima

10.08.2022

11:28

1

Autor: Z. A.

Drevna mudrost kaže da nije sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu kojima se mogu nadoknaditi nedostaci

Prema delovima lica i ruku možete odrediti veličinu polnog organa potencijalnog partnera: Važan je svaki centimetar u svim pravcima
Smeh - Copyright Profimedia

Seks je izuzetno važan i ne, nije reč samo o zadovoljenju fizičkih potreba, već njime postižemo duhovno ispunjenje i rast, kao i jedinstvo s partnerom na višem nivou.

O tome govori i osnova drevnog kineskog sistema znanja taoizma – i taoističkih zapisa o ljubavi i seksu – koji sadrže skup znanja i tehnika koje čoveka mogu odvesti na put do najvišeg nivoa.

Na višem nivou seksom možemo podtsaći samolečenje, energizirati telo i prkositi procesu starenja, a osnova svega je izbor kompatibilnog partnera, navodi i u svojoj knjizi „Tao ljubavi - Drevni seksološki priručnik“ doktora medicine, filozofije i teologije Stivena T. Čanga, svetski poznatog naučnika koji izučava zapadnu i kinesku medicinu.

Prema Čangu, znanja, metode, tehnike i vežbe koje su drevni narodi koristili za unapređenje kvaliteta seksualnog života bazirane su na delovanju kosmičkih prirodnih zakona, pa oni važe i kod izbora partnera.

Pixabay
 
Palac i usne su vani detalji

Drevna mudrost polazi i od nekih detalja, kao što su veličina i oblik palca, koji se upoređuje s veličinom i oblikom polnog organa kod muškaraca ili izgledom usta, koji kod žena navodno govori o izgledu i veličini polnog orgna.

Takođe, kvalitet porodične loze, poređenje lica i veličine prstiju na rukama neke su od glavnih tehnika kojima su se u drevnoj Kini koristili roditelji kako bi svojoj deci izabrali budućeg partnera.

- Prema taoističkoj teoriji, lice otkriva sve i, ako poznajete tehniku analize lica, na osnovu toga možete analizirati potpunu osobnost pojedinca. Posmatranjem delova lica i prstiju, moguće je odrediti veličinu i muškog i ženskog polnog organa, što je važno za seksualno i ukupno zadovoljstvo vezom - kaže dr Čang.

Profimedia
 

Lekar navodi i da je ženi s dubokom vaginom potreban muškarac s dugačkim penisom da bi u seksualnom činu postigli savršen sklad, dok je ženi sa širokom vaginom, s druge strane, potreban muškarac s debelim penisom.

Takođe, mnogi muškarci biraju žene s plićom vaginom da bi povećali vlastito zadovoljstvo u odnosu jer penisom prolaze i kroz drugu barijeru, uterus – a to može biti štetno za zdravlje žene.

Pogrešne kombinacije mogu završiti tako da partnerka ostane nezadovoljena ili da joj odnos bude bolan ili neprijatan, pri čemu ni muškarac onda nije zadovoljen.

Nije sve u dužini i debljini

Međutim, drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vežbanja i prilagođavanja jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke, odnosno tih nekoliko centimetara.

Oni koji edno drugom odgovaraju seksualno lakše će i pre doći do onih nivoa zadovoljstava u odnosu, a koji mogu delovati kao eliksir zdravlja i mladosti, tvrde mudraci.

Muškarci i žene dele nekoliko odlika u analizi lica, na osnovu kojih na prvi pogled znate na čemu ste.

Linije u uglu oka upućuju na to da osoba ima jake seksualne sklonosti i da joj se može lako približiti. Što je veći broj linija, to je sklonost veća, a ako ih nema, teže ćete ju podstaći na snošaj.

Duboke linije kraj usta takođe ukazuju na jaku seksualnu želju, kao duga i snažna brada.

S druge strane, kada žena bira seksualnog partnera, treba baciti oko na partnerove ruke, pre svega na palac, a onda i nos - oni govore o obliku muškarčevog penisa.

Dr Čang tvrdi da je kod analize lica žene takvo poređenje još zanimljivije, odnosno da se iz položaja, veličine i oblika usta, očiju te kostiju lica i prstiju može dobiti i dvostruko više zaključaka o naravi i veličini vagine, i to, kako kaže, s 90-postotnom preciznošću.

Pexels
 
Prsti otkrivaju ugao pod kojim stoji penis

Oblik i veličina penisa određeni su pri rođenju, ali mogu se menjati. Jedna od stvari koje to podstiču jesu stiskanje i otresanje kod mokrenja, piše u taoističkim tekstovima.

Za snažnu erekciju potrebne su četiri vrste energije - energija krvi, mišićna, nervna i koštana. Bilo koja smetnja vezana uz mišiće, mentalna blokada ili bolovi u kostima mogu poremetiti erekciju.

Dok medicina kao jedini uzrok loše erekcije vidi u proširenju krvnih sudova u penisu, u taoizmu se smatra da se tu radi o poremećaju navedenih energija. Nauka tvrdi da se ugao erekcije može promeniti, te da to može odrediti biološko i fizičko zdravlje muškarca.

Ugao erekcije se najlakše meri ako uporedite penis u erekciji s dlanom raširenih prstiju koji ste postavili pored njega. Pritom palac označava ugao od 45 stepeni, a mali prst ugao od 135 stepeni. Smatra se da će muškarac do 20. godine penisom lako doseći ugao pod kojim mu stoji palac, onaj u dvadesetim će se izravnati s kažiprstom, pod uglom od 60 stepeni, a onaj u tridesetima sa srednjakom na 90.
Muškarac u četrdesetim može računati na to da se ugao erekcije izjednačava s ugloom pod kojim je prstenjak (oko 105 stepeni), a oni iznad 50 s malim prstom (oko 135 stepeni). To ne treba gledati doslovno nego kao pokazatelj biološke dobi i zdravstvenog stanja.

Profimedia
 
Kad biraju muškarci:
  • Ako žena ima mala usta i kratke prste, imaće malu i plitku vaginu (mogu se posmatrati i samo usta)
  • Ako ima velike i debele usne, i vagina će biti široka
  • Ima li žena duboko usađene oči, i vagina će biti duboka. Tanki kapci kod žene takođe upućuju na duboku vaginu, piše u taoističkim zapisima
  • Debeli i mesnati kapci upućuju na plitku vaginu, a ako žena ima i izbočene oči, vagina će biti još plića
  • Kratkovida žena ima duboku vaginu
  • Velike vodenaste oči upućuju na veliku, vlažnu vaginu. Takve žene nemaju problema s uzbuđivanjem
  • Žena s velikim i tankim usnama imaće usku i dugačku vaginu
  • Pune usne ili izbočena koštana struktura upućuju na elastičnu vaginu koja će biti vlažna, topla i meka. U polnom činu ona vibrira (drhti), pa može biti vrlo ugodna muškarcima. Taoisti je nazivaju „vagina koja govori“
Pixabay
 
Kad biraju žene:
  • Muškarac s dugim nosom i prstima na ruci imaće dug penis
  • Ako su muškarčevi prsti kratki, i penis će biti takav
  • Ako mu je nos dug a prsti kratki, ili obrnuto - nos kratak, a prsti dugi, imaće penis srednje dužine
  • Ako je vrh nosa debeo, imaće debeo penis, pri čemu vredi i obrnuto
  • Ako muškarčev palac izgleda kao pečurka, penis će imati široku glavu i usko telo, što se smatra boljim oblikom jer u proseku odgovara najvećem broju žena. Ako je palac trouglast, nadajte se i takvom obliku penisa.
  • Ako muškarac ima debele, široke usne, imaće i velik penis.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike