Ako još niste okitili jelku – dekoracija slavnih dama može vas inspirisati: Ris Viderspun ima i tutorijal za lampione (FOTO)

22.12.2022

16:24

0

Autor: Z. A.

Cvetovi, prirodne dekoracije i tradicionalne kuglice samo su neke od brojnih opcija kako ukrasiti jelku

Ako još niste okitili jelku – dekoracija slavnih dama može vas inspirisati: Ris Viderspun ima i tutorijal za lampione (FOTO)
Ris Viderspun - Copyright Instagram: reesewitherspoon

Verujemo da je puno ljudi koji jelku okite čim prvi ukrasi i dekoracije osvanu u izlozima prodavnica, ali i onih koji jelku kite dan uoči praznika.


Od jelki ukrašenih ogromnim cvetovima, preko onih organskih koji biraju sušeno voće, orašaste plodove, jutene mašne i slične prirodne dekoracije do onih koji ne odustaju od dobrih starih kuglica i lampiona, u kojim god one bojama bile, mogućnosti je više no ikad, a za sve one kojima nedostaje inspiracije ili su jednostavno željni promene, zavirili smo u domove slavnih osoba.

U mnoštvu ideja teško je izdvojiti najposebnije jer je svaka posebna na svoj način.

Dok su nas neki impresionirali jednostavnošću ukrasa, kod nekih drugih je, očekivano, raskoš vrcala na sve strane.

Erin Nejpir - TV zvezda dizajna enterijera

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erin Napier (@erinapier)

Glumica je kombinovala staklene ukrase u raznim oblicima s mnogo satenskih traka i lampica, pa izgleda posebno raskošno, a drvena ograda odlična je ideja ne samo za roditelje znatiželjnih mališana, već i za vlasnike jednako nestašnih kućnih ljubimaca.

Hilari Svonk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Za slavnu je 48-godišnju glumicu ovaj Božić od posebnog je značaja jer je za nju ovaj praznik stigao ranije. Glumica naime očekuje blizance, a u dekorisanju kuće i jelke pomažu joj dva njena psa i suprug Filip Šnajder.

Bruk Šilds

"Tree: decorated Let the festivities commence!!!", napisala je poznata glumica uz sliku svoje jelke koju je ukrasila dekoracijama u belim i srebrnim tonovima.

Kristi Brinkli

Dom legednarnog modela izgleda posebno zanimljivo, a jako nam se sviđa njen odabir šarenih lampica koje nas neodoljivo podsećaju na detinjstvo i bude dozu nostalgije.

Lindzi Lohan

Popularna glumica u svom domu ukrasila je belo drvo koje je ušarenila tek raznobojnim kuglicama.

Keli Ripa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Ripa (@kellyripa)

Poznata glumica obožava Božić, a dekoracije marljivo skuplja 33 godine. I ima impresivnu kolekciju staklenih dekoracija u svim mogućim bojama i oblicima.

Ris Viderspun

Zaljubljenica je u proverenu i popularnu svečanu kombinaciju srebrnih i crvenih detalja koji na beloj jelci izgledaju posebno nežno.

Kortni Kardašijan

Sudeći po boji, Kortni će imati ljubičastu jelku.

Jelena Karleuša

Svetskim zvezdama kod nas može da parira pevačica Jelena Karleuša, koja ide u korak sa trendovima, a novogodišnjim praznicima se jednako raduje kao i njene naslednice, te se svojski potrudila da njen dom izgleda kao iz bajke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike