Zlatan Ibrahimović se i za ovaj rođendan počastio spektakularnim automobilom (FOTO)

06.10.2021

16:15

0

Popularni fudbaler pohvalio se svojim pratiocima na društvenim mrežama novim „Ferrarijem“

Zlatan Ibrahimović se i za ovaj rođendan počastio spektakularnim automobilom (FOTO)
ferrari-sf90-spider-tail-light-566393 - Copyright Ferrari

Zlatan Ibrahimović proslavio je jubilarni, 40. rođendan. Šta je sve od poklona dobio – nije poznato, ali zna se šta je poklonio samom sebi.

Popularni Ibra obavestio je svoje pratioci na društvenim mrežama da je kupio „SF90 Spider“, najsnažniji Ferrari u istoriji koji može da se vozi po javnim saobraćajnicama.

„SF90 Spider“ je plug-in hibridni „Ferrari“, a pokreće ga 4.0 V8 tvin-turbo motor, uz pomoć tri elektromotora, pri čemu samo turbo-benzinac proizvodi780 KS i 800 Nm obrtnog momenta. Elektromotori isporučuju dodatnih 220 konjskih snaga.

Podsećamo, Ibrahimović, koji važi za velikog zaljubljenika u supersportske automobile, poklonio je sebi moćne mašine i za 38. i za 39. rođendan.

Pre dve godine kupio je „Ferrari Monza SP2“ za, navodilo se tada, dva miliona dolara, a 2020. je postao vlasnik „Porschea 911 Targa 4S Heritage Design Edition“.

Ferrari
 

Ranije je švedski fudbaler viđen za upravljačem „Lamborghinija Urus“, a poseduje ili je posedovao i „Ferrari Enzo“, „Audi S8“, „Lamborghini Gallardo“, „Maserati GranTurismo“, „Porsche 918 Spyder“...

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Z. A.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike