Počelo snimanje druge sezone serije „Tajne vinove loze“: Uzbudljivi zapleti i novi likovi

27.07.2021

09:25 >> 09:58

0

Autor: Dejan Ćirić

Ljubav između Vuka i Vere nailazi na mnogo prepreka, jer on ne može da se razvede

Počelo snimanje druge sezone serije „Tajne vinove loze“: Uzbudljivi zapleti i novi likovi
Copyright Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, serija "Tajne vinove loze" Printscreen / Met Ro productions

Danas počinje snimanje druge sezone hit serije “Tajne vinove loze“, popularne melodrame koja je prikovala milione ljudi za male ekrane, a u nastavku će glavnog negativca igrati Nikola Kojo, dok će njegovu ženu tumačiti hrvatska glumica Nataša Janjić Medančić.

Nikola Kojo ATAImages/Antonio Ahel

Kojo se, podsetimo, pojavio u poslednjoj epizodi prve sezone, a u novim će glavnoj junakinji Veri Smiljanić (Sloboda Mićalović), pokušati da zagorča život. On igra opasnog kriminalca koji će pomoći Jeleni Tomović (Milica Zarić), da se osveti svom nevernom mužu Vuku Tomanoviću (Vojin Ćetković). Ljubav između Vuka i Vere nailazi na mnogo prepreka, jer on ne može da se razvede.

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, serija “Tajne vinove loze” Promo/Miša Obradović

Nikola Kojo i Nataša Janjić će deo scena snimati u vili na Dedinju, koja je iznajmljena za potrebe ovog projekta, ali i u vinogradima u Subotici i Negotinu.

U novim epizodama otkrićemo Verino poreklo, piše Kurir. Ona je dete koje nema roditelje, pa će publika saznati kako je došla do Negotina. Zanimljivo je da će njenu majku, koja se pojavljuje u flešbekovima, igrati Dragana Mićalović, mlađa sestra Slobode Mićalović.

Dragana Mićalović Antonio Ahel/ATAImages

Drugu sezonu ponovo radi “Met Ro produkcija” u saradnji sa Telekomom Srbija, a snimanje će trajati do oktobra. Literarni predložak za seriju “Tajne vinove loze” nastao je iz pera spisateljice Mirjane Bobić Mojsilović. Svako veče na RTS i Superstar kanalu ovu seriju gledalo je više od milion i po ljudi.

Pročitajte još

U nastavku, od starih junaka ostaju Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Luka Grbić, Jovo Maksić i drugi. Drugu sezonu će kao reditelji potpisati Ana Marija Rosi i Gorčin Stojanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike