Vojin Ćetković o Slobodi Mićalović i zajedničkom radu na seriji "Tajne vinove loze"

21.01.2021

13:45 >> 07:13

0

Popularni glumac u ovom projektu ponovo igra sa svojom suprugom

Vojin Ćetković o Slobodi Mićalović i zajedničkom radu na seriji "Tajne vinove loze"
Copyright Promo / RTS

Nova serija „Tajne vinove loze”, drama o dvema porodicama, priča o vinu, tajnama, ljubavi, novcu, lažima i prevarama, stiže na male ekrane od subote, 23. januara, svakog dana na Prvom programu RTS, sa početkom u 20 sati, a gledaoci će pratiti Vojina Ćetkovića u ulozi Vuka, naslednika vinarije.

Prema Ćetkovićevim rečima, on je biznismen, nemilosrdan kad je posao u pitanju, ali u samoj suštini dobar čovek i dobrotvor koji se preispituje i kaje zbog nekih postupaka u prošlosti. Emotivno neispunjen, svoju ženu ne voli, a u tajnoj ljubavnici vidi razonodu.

Printscreen / Met Ro productions

– To je čovek koji je u godinama kada pokušava da se preispituje. Bez obzira na to što je uspešan, što je napravio vinariju i što je ta vinarija jedna od najboljih, a vino jedno od najprodavanijih, duboko nezadovoljstvo ga natera da dobro razmisli da li je ostvario svoj životni cilj – ispričao je glumac o svojoj ulozi, i najavio zamršenu radnju, koja će gledaocima biti veoma zanimljiva za praćenje.

Glavnu žensku ulogu u seriji tumači i njegova supruga Sloboda Mićalović, a povodom toga glumac kaže da su tokom godina naučili da pomire profesionalni i privatni život.

Printscreen / Met Ro productions

Pored njih dvoje, tu je još čak 120 glumačkih imena, među kojima su Anita Mančić, Milica Zarić, Vanja Nenadić, Nebojša Milovanović, Jovo Maksić…

Pročitajte još

Vojin je posebno istakao da serija, između ostalog, ima i vrlo bitan zadatak – da „drži ljude kod kuće”, i dodao da su u sprečavanju pandemije i glumci imali svoj udeo – zahvaljujući gledanosti serija spaseno je hiljade života.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike