Miloš Timotijević za 24sedam otkriva kakav će biti nastavak serije „Besa“

28.11.2020

17:28 >> 19:21

0

Autor: Dejan Ćirić

Ulogu inspektora Petrita Kocija poznati glumac smatra jednom od dražih u svojoj karijeri

Miloš Timotijević za 24sedam otkriva kakav će biti nastavak serije „Besa“
Copyright Promo/Adrenalin produkcija

Pre samo nekoliko dana objavljena je vest da je započeto snimanje nastavka serije „Besa“, jednog od najgledanijih televizijskih projekata na ovim prostorima u poslednjih nekoliko godina, koji čini izuzetna, kako autorska, tako i glumačka ekipa. Nakon velikog uspeha prve sezone, gledaoci su se s pravom nadali nastavaku, koji će, sudeći po najavama, prevazići prvi deo. Iščekivanje je konačno prekinuto, pa je snimanje počelo na lokacijama u Crnoj Gori, da bi se početkom naredne godine nastavilo u Beogradu. U planu je 10 novih epizoda, a drugi deo „Bese“ je zamišljen još ambicioznije i spektakularnije, pa će određene scene biti snimane i u inostranstvu. Gde tačno, za sada ostaje tajna.

Miloš Timitojević i Dušan Kovačević Promo/Adrenalin produkcija

Sjajnoj glumačkoj ekipi koju čine Raša Bukvić, Miloš Timotijević, Arben Bajraktaraj, Hana Selimović, Milan Marić i mnogi drugi, pridružiće se i novi glumci u upečatljivim ulogama.

Jedan od glavnih protagonista serije, glumac Miloš Timotijević, za naš portal prenosi očekivanja vezana za nastavak snimanja projekta u kome je ostvario jednu od najboljih uloga u dosadašnjoj karijeri.

– Veoma se radujem početku snimanja nove sezone serije „Besa“. Ovo mi je jedna od dražih uloga u karijeri i veliki je uspeh što smo nastavili snimanje, uz sve mere opreza, s obzirom na to da radimo u ovo, malo je reći, nezgodno vreme. Druga sezona će biti uzbudljivija i daleko od očekivanog. Nadam se da će obožavaoci uživati i da će ova sezona privući još veći broj gledalaca – ističe Timotijević.

Promo/Adrenalin produkcija

Inače, „Besa“ je jedina domaća serija po kojoj je snimljen rimejk na arapskom govornom području i postala je svojevrsni fenomen u regionalnoj televizijskoj produkciji.

PROČITAJTE JOŠ: U srcu beogradskog podzemlja: Objavljen prvi trejler za novu seriju “Klan” – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike