U srcu beogradskog podzemlja: Objavljen prvi trejler za novu seriju "Klan"

26.11.2020

10:46 >> 12:54

0

Okosnica radnje prenosi tragikomične situacije koje prate dvojicu sitnih lopova iz predgrađa, koji se sticajem bizarnih događaja nađu u centru visokog krimi

U srcu beogradskog podzemlja: Objavljen prvi trejler za novu seriju "Klan"
Copyright Promo / Klan

Nova serija “Klan” u režiji Slobodana Skerlića stiže 25. decembra na male ekrane, a trejler za triler-dramu sa elementima komedije izašao je danas!

Kreatori serije duboko veruju da će nakon prve epizode publika zavoleti junake sa margine Šoka i Pašu, koje u naslovnim rolama tumače mladi glumci Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nezirović. Okosnica radnje prenosi tragikomične situacije koje prate dvojicu sitnih lopova iz beogradskog predgrađa, koji se sticajem bizarnih događaja nađu u srcu visokog kriminala.

Promo / Klan

Kako je ranije najavljivano, priča prati ubistvo Tigra, najvećeg mafijaškog bosa ovog dela Evrope, koje će uzdrmati do temelja srpsko podzemlje. Mnogi će želeti da zauzmu Tigrovo mesto, karte se ponovo dele i svi bi hteli svoje parče plena. Na marginama tog sveta, Šok i Paša, provincijalci i ne preterano uspešni sitni lopovi, tek započinju svoju karijeru koja će ih dovesti do neslućenih visina.

Promo / Klan

Pored Dimitrijevića i Nezirovića, u “Klanu” će publika gledati i Vladimira Кovačevića, Nenada J. Popovića, Mladena Sovilja, Ivana Zarića, Uroša Jovčića, Miloša Tanaskovića, Miloša Petrovića Trojpeca i druge.

Promo / Klan

Kreator, reditelj i scenarista serije “Klan” je Slobodan Skerlić, koji je poznat po režiji filmova “Do koske” i “Top je bio vreo”, direktorka fotografije je Maja Radošević, scenograf Kiril Spaseski, kostimograf Tanja Radišić, a za šminku je zadužena Dubravka Bušatlija.

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija koji stoje iza ovog originalnog TV projekta najavlju da je premijerno emitovanje planirano za 25. decembar na kanalu Superstar TV, a sutradan, 26. decembra na RTS.

Pročitajte još: Počelo snimanje druge sezone serije „Besa“

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike