Počelo snimanje druge sezone serije „Besa“

26.11.2020

12:25 >> 09:13

0

Jedan od glavnih motiva i pokretača radnje u nastavku donosi sukob modernog i tradicionalnog. Dolazi novo vreme, nove generacije koje ne drže previše do trad

Počelo snimanje druge sezone serije „Besa“
Copyright Promo / Besa

Nakon velikog uspeha koji je postigla prva sezona serije “Besa”, uigrana ekipa prema originalnoj ideji Srđana Šapera sa autorskim timom i glumačkom ekipom vratila se na poznate lokacije u Crnoj Gori gde se snimaju prve scene druge sezone!

Priča o porodici i značaju date reči postala je regionalni, ali i međunarodni fenomen – jedna od najuspešnijih serija, takođe je postala i naš najveći izvozni proizvod kao i jedina domaća serija po kojoj je snimljen rimejk na arapskom govornom području koje broji više od 400 miliona gledalaca.

– Snimanje „Bese“ je već započelo u Crnoj Gori, a nakon novogodišnjih praznika, ekipa nastavlja sa radom u Beogradu. Još ambicioznije zamišljena od prve sezone, druga sezona snimaće se i van granica našeg regiona – kaže Tea Korolija, direktorka produkcijske kuće Adrenalin i otkriva da “jedan od glavnih motiva i pokretača radnje druge sezone donosi sukob modernog i tradicionalnog. Dolazi novo vreme, nove generacije koje ne drže previše do tradicije i date reči.”

Promo / Besa

Iz Telekoma Srbija i produkcijskih kuća Adrenalin i Red Planet Pictures, najavljuju da će se tokom naredne godine premijerno prikazivati druga sezona popularne triler drame koja je prikovala gledaoce za ekrane, a koju je i stručni žiri priglasio za najbolju seriju na festivalu FEDIS.

– Ovo je za nas posebna serija jer je upravo sa njenom prvom sezonom lansiran i naš kanal Superstar TV. „Besa“ je obeležila kraj 2018. godine, a tokom njenog emitovanja Superstar se pozicionirao u deset najgledanijih kanala gde se zadržao do danas, pune dve godine. Sigurni smo da ćemo sa novom sezonom, ali i drugim serijama vrhunske produkcije, tu poziciju držati još veoma dugo – izjavio je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

Promo / Besa

Pored Raše Bukvića, Miloša Timotijevića, Arbena Bajraktaraja, Hane Selimović, Milice Gojković, Milana Marića, koje će publika gledati u novih 10 nastavaka, imaće prilike da upozna i nove likove, među kojima su Florist Bajgora i Ervin Bejleri.

Promo / Besa

Kreatori druge sezone serije „Besa“ su Toni Džordan, popularni britanski scenarista, i Igor Stoimenov, a scenaristi su Igor Stoimenov, Mladen Matičević i Vuk Ršumović. Planirano je više reditelja, a Nikola Ljuca je zadužen za liniju priče koja se snima u Crnoj Gori. Autor muzike je Nemanja Mosurović.

Promo / Besa

Prva sezona završila se dramatično, pitanjem da li je Uroš Perić spreman da spasi svoju porodicu i ubije inspektora Petrita Kocija, a druga sezona emitovaće se sledeće godine na Superstar TV kanalu.

Pročitajte još: Vaja Dujović za 24sedam: Tugu treba pustiti kada dođe po svoj prostor

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike