Goran Bogdan u glavnoj ulozi nove muzičke priče Radeta Šerbedžije (VIDEO)

15.03.2021

18:14 >> 10:09

0

Posebno za ovu pesmu scenario i režiju spota potpisuje Šerbedžijina supruga, rediteljka Lenka Udovički

Goran Bogdan u glavnoj ulozi nove muzičke priče Radeta Šerbedžije (VIDEO)
Copyright Promo / Nebojša Babić

Rade Šerbedžija objavio je nedavno album “Ne okreći se sine”, a u okviru njega i pesmu “Govorila je tako tiho, tiho, tiho” za koju je pre nekoliko dana izašao spot.

U videu za numeru koju je napisao Damir Urban, pored Šerbedžije, glavne uloge igraju Goran Bogdan i Ana Marija Brđanović. Posebno za ovu pesmu scenario i režiju spota potpisuje Šerbedžijina supruga, rediteljka Lenka Udovički.

– Dragi moji, spot je režirala moja žena Lenka Udovički. Ona obično ne ide na moje koncerte i retko sluša moje pesme. Kaže da ima tremu, ali i ko zna zbog čega još… Ali, ova Urbanova pesma ju je izgleda pogodila u srce, tako da je samoinicijativno objavila da će napisati scenario i režirati spot. A nikad pre to nije radila. Ali kad Lenka nešto odluči… Glavne uloge igraju naš prijatelj Goran Bogdan i naša studentkinja iz Rijeke Ana Marija Brđanović – napisao je Šerbedžija uz najavu za spot i dodao:

Pročitaje još

– Lenka je i meni dala ulogu, epizodnu – igram barmena. Ja je pitam “A ko će igrati glavnu ulogu?”, “Pa Goran Bogdan, naravno” – rekla je vragolasto se smešeći.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike