Dadov proslavlja 62. rođendan 257. premijerom

02.03.2021

16:31 >> 14:41

0

Autor: Dejan Ćirić

Publika će imati priliku da prati i direktan prenos predstave na Jutjub kanalu pozorišta

Dadov proslavlja 62. rođendan 257. premijerom
Copyright Promo/Dadov

Predstava “Sasvim novi dan” u režiji Gorana Golovka biće premijerno izvedena 4. marta u Omladinskom pozorištu Dadov u Beogradu, koje će istovremeno proslaviti 62. rođendan, saopštili su iz te ustanove kulture.

Predstojeći komad će biti 257. premijera u dugoj tradiciji Dadova, gde su stasali mnogi dramski umetnici koji su danas vodeće figure srpskog glumišta.

– Nakon više od 30 godina opet radimo predstavu “Sasvim novi dan”, istu, a drugačiju, jer sve je drugačije, ali, radost stvaranja ostala je ista, kao i žar koji imamo u ekipi – objašnjava reditelj Golovko, nekada umetnički direktor “Dadova”.

Promo/Dadov

– Slike su snažnije i reči su ubojitije, a mi nismo tome krivi. Ranije odrastamo nego što smo pre 30 godina. Zato jedva čekamo premijeru predstave 2051. godine, da vidimo kako i u čemu ćemo onda odrastati – zaključio je reditelj.

Pročitajte još

Publika će imati priliku da prati i direktan prenos predstave tog dana na Jutjub kanalu Omladinskog pozorišta Dadov, a reprize su zakazane za 5, 10. i 11. mart od 18 časova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike