Sandra Bugarski i Vladan Savić u novoj predstavi "Neka bude šta bude (samo da je muško)"

02.03.2021

10:54 >> 14:07

0

Osim puno elegantnog humora, kako najavljuju autori, ovaj komad obiluje i ozbiljnim dramskim momentima koji će kod publike izazvati jake emocije

Sandra Bugarski i Vladan Savić u novoj predstavi "Neka bude šta bude (samo da je muško)"
Copyright Promo / Dalibor Tonković

Zvezde popularne domaće serije “Igra sudbine” Sandra Bugarski i Vladan Savić premijerno igraju 6. marta na sceni Akademije 28 predstavu “Neka bude šta bude (samo da je muško)”.

U pitanju je komična duodrama, u kojoj će glumci publici dočarati toplu, ljudsku priču o dvoje supružnika koji već dugo pokušavaju da dobiju potomstvo uz sve peripetije koje ih snalaze. Osim puno elegantnog humora, kako najavljuju autori, ovaj komad obiluje i ozbiljnim dramskim momentima koji će kod publike izazvati jake emocije.

– Probaću kao glumica da dočaram svim ljudima, koje muči problem da dobiju potomstvo, da nije sve tako crno, da šanse uvek postoje, a ono što je divno da pozorište uvek nekako nudi nadu. Ovu predstavu igramo u slavu braka, u slavu ljubavi, u slavu dece rođene i nerođene – kaže Bugarski.

Promo / Dalibor Tonković

Savić se potpisuje i kao testopisac i reditelj predstave, scenograf je Tanja Žiropađa, a kostime je osmislila Kristina Savić.

Promo / Dalibor Tonković

Iako su veliku popularnost stekli ulogama u televizijskoj seriji, Sandra Bugarski i Vladan Savić su tokom višedecenijske karijere odigrali nebrojeno uloga kako u svojim matičnim kućama, Beogradskom dramskom pozorištu i Pozorištu na Terazijama, tako i na scenama širom Srbije, ali i u brojnim filmovima i serijama. Oni su pre svega pozorišni glumci, te kako ističu, žele da direktno sa publikom podele emociju i dočaraju svu lepotu pozorišne umetnosti.

Pročitajte još

Drugo izvođenje predstave u Beogradu zakazano je za 17. mart na sceni Akademije 28, a 8. marta predstavu će moći da vidi publika u Požarevcu i 9. marta u Obrenovcu. Broj posetilaca je ograničen u skladu sa aktuelnim merama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike