Seka Sablić za 24sedam o Mileni i Draganu: Kao dve ptice, odleteli su jedno za drugim u svojoj ljubavi

14.10.2021

18:05

1

„Svi ćemo uskoro biti tamo iz te generacije“, kaže glumica

Seka Sablić za 24sedam o Mileni i Draganu: Kao dve ptice, odleteli su jedno za drugim u svojoj ljubavi
seka kombo - Copyright Foto: 24sedam/ATA Images/Profimedia/IMDb

Na današnji dan, pre tri godine, napustila nas je legendarna Milena Dravić, možda i najveća glumica koju su ovi prostori ikada iznedrili.

Iza nje je ostao neizbrisiv i dubok trag, kako umetnički tako i onaj ljudski, njen osmeh, toplina, emocija, vedrina i ljubav.

Dragan Nikolić je otišao dve godine pre Milene i ostavio joj neprebol, a na umetničkoj mapi ovih prostora ogromnu prazninu koju niko neće nadomestiti, baš kao ni onu koja je ostala za Milenom.

Dragan Nikolić i Milena Dravić / Printsreen/Youtube
 

Proslavljena glumica Jelisaveta Seka Sablić se za naš portal prisetila svojih najboljih prijatelja i kumova, a njene emotivne reči dokazuju koliko je snažna uspomena na ovaj čuveni glumački par koji smo svi voleli, pre svega zbog toga što su, iako najveće glumačke zvezde, bili skromni, jedinstveni i posebni ljudi.

- Imam osećaj kao da Milena i Dragan nikada nisu otišli. Svi ćemo uskoro biti tamo iz te generacije. Nažalost, toliko ljudi umire non-stop prerano. Navikli smo se na smrt. Milena i Dragan su takođe otišli prerano, kao dve ptice odleteli su jedno za drugim u svojoj ljubavi. Mnogo mi nedostaju, nedostaje mi to građansko druženje, nedostaje mi Milena da sa njom podelim ovaj svakodnevni bilten koji je tako agresivan i u kojem hteo, ne hteo, moraš učestvovati i reagovati. Ona je bila i mislila kao i ja, samo što je bila aktivnija u osvešćenosti datog trenutka i reagovala je na sve. Zaista mi mnogo nedostaju - rekla je Seka Sablić za 24sedam.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike