Dejan Lutkić za 24sedam uoči premijere "Švindlera 2": Očekujte misteriju obavijenu duhovitošću (VIDEO)

31.07.2021

14:27 >> 14:41

0

U preporođenu, procvalu Palanku, koja je taman zaboravila na priču o milion dinara, stižu crna udovica, genijalni početnik i kralj švindlera, svako sa svoj

Dejan Lutkić za 24sedam uoči premijere "Švindlera 2": Očekujte misteriju obavijenu duhovitošću (VIDEO)
Copyright Dejan Lutkić / Promo/Mina Šarenac

Popularna serija “Švindleri” vraća se na male ekrane večeras u 21 čas na Superstar TV.

U preporođenu, procvalu Palanku, koja je taman zaboravila na priču o milion dinara, stižu crna udovica, genijalni početnik i kralj švindlera, svako sa svojim ciljem. Nova i  stara lica se prepliću, sukobljavaju, stvaraju saveze, uvlačeći u švindleraj čak i najnedužnije stanovnike Palanke, čime se i konačno briše ona tanka granica između “poštenih građana” i “poštenih prevaranata”.

Švindleri / Promo/Nevena Vukes

Postaje jasno da je od mračne prošlosti, kako pojedinačne, tako i one koja se krije iza Potemkinove fasade Palanke, ne može pobeći, a opklade se primaju jedino za vlastiti život. Tako ubrzo misteriozni došljaci bivaju upleteni zajedno sa meštanima u neproverenu priču o  bajkovito gromadnom bogatstvu, pohranjenom negde u Palanci, koje traži i najveća kriminalna organizacija Kraljevine Jugoslavije.

Slaven Došlo / Promo/Nevena Vukes

Ubice dolaze iz mraka, prevara je svega pitanje šarma, iskreno je samo nepoverenje, a po sred toga – samoubilački idealizam i san o ljubavi velikoj kao poezija. Pitanje je samo šta će biti bolnije: krvavi okršaj koji se stuštio kao neminovnost, ili neizbežno suočavanje sa samima sobom.

Katarina Žutić / Švindleri 2 / Promo/Nevena Vukes

Od novih junaka izdvaja se mistična, crnokosa Ana Begović, koju tumači Katarina Žutić, a Dejan Lutkić će se pojaviti ne kao Oton Muha, već pod pravim imenom svog lika – Koviljko Ignjatović.

Lutkić, izvršni producent i jedan od glavnih glumaca u ovom ostvarenju, za naš portal kaže:

Dejan Lutkić / Švindleri / Promo/Nevena Vukes

– Postoji nada u meni, da će gledaoci voleti drugu sezonu bar kao i prvu. Ovoga puta smo ubacili malo više misterije, ali sve u okviru duhovitog. Nismo hteli da odemo drugim pravcem. Vazno je bilo da bude duhovito, jer pre svega to je osnov naše priče. Imamo dosta novih likova, koji donose nova uzbuđenja. Lepo smo radili i opet se okupila ekipa koja je istinski uživala radeći “Švindlere” i to je možda najveća vrednost celog projekta, Bogu hvala. Nadam se da ćemo tu energiju preneti i na gledaoce. Takođe se nadam da smo otišli korak dalje i produkcijski, a da pritom nismo narušili vizuelni identitet serije – kaže Lutkić.

Pročitajte još

Scenario “Švindlera 2” je napisao Adam Ranđelović, po ideji koju je postavio Đorđe Milosavljević, a režiju potpisuje Slobodanka Radun.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike