Sonja Kolačarić: Volim da delim kadar sa devojkama

13.03.2022

09:01

0

Govoreći o drugoj sezoni serije „Močvara“ i premijeri predstave „Godine vrana“ u Narodnom pozorištu glumica je istakla da ima čast da sarađuje sa dobrim savremenim piscima i sjajnim kolegama

Sonja Kolačarić: Volim da delim kadar sa devojkama
vlcsnap-2022-02-09-14h07m14s205 - Copyright Serija "Močvara 2" Promo/Firefly

Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Sonja Kolačarić koja je govorila o svojoj ulozi u drugoj sezoni serije "Močvara", kao i o premijerama predstave "Godine vrana" u Narodnom pozorištu.

- U drugoj sezoni ''Močvare'' igram doktorku Mariju Garčević koja u Senti živi u zamku sa porodicom. Milena Marković je fantastično i duboko napisala likove koji su slojeviti i trebalo je ući u njihov intimni svet i pokušati da se ožive na najbolji mogući način - rekla je glumica.

Sonja Kolačarić Tanjug/Zoran Stanić
 

Ocenivši da je Markovićeva "izuzetan pisac", Sonja Kolačarić je istakla da je ceni i da joj je čast da radi sa njom.

- Ova sezona je dosta drugačija od prve. Živopisnija je, ima više različitih likova. I dalje je Nikola Krsmanović glavni junak i pratimo njegovo istraživanje zločina, ali ima puno porodičnih odnosa, intrigantnih i interesantnih, i mislim da je to za ovu sezonu veliki plus - ocenila je glumica.

Napomenuvši da su u ekipi svi glumci koje poštuje, Kolačarićeva je pored Gorana Bogdana koji igra Krsmanovića, pomenula i Miloša Timotijevića, Lidiju Kordić i Anju Pavićević koje igraju njene ćerke i sa kojima je "jako lepo radila".

- Volim da delim kadar sa devojkama i možda mi je sa tim mojim devojčicama bilo najdraže, iako i ove momke vrlo poštujem - istakla je glumica.

Serija "Močvara 2" Promo/Firefly
 

Sinoć je u Narodnom pozorištu održana prva premijera predstave „Godine vrana“ pisca i reditelja Siniše Kovačevića, koja ima dve glumačke podele, a u jednoj od njih igra i ova glumica. Druga izvedba je zakazana za večeras.  

Predstava "Godine vrana" ATA Images/Mateja Stanisavljević
 

- Sa Sinišom sam radila ''Veliku dramu''. Sa njim to generalno ide veoma lagano. Imam čast da sarađujem sa nekim dobrim savremenim piscima. Sve što on napiše čovek jednostavno nema velikih poteškoća da izgovori. Verujem da ćemo napraviti nešto što će trajati narednih 20 godina, kao što je trajala i ''Velika drama'', a možda i duže - zaključila je glumica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike