24sedam saznaje: Izvestan nastavak jedne od najgledanijih domaćih serija

30.11.2020

07:45 >> 12:34

0

Autor: Dejan Ćirić

U pripremi scenario za drugi deo projekta koji je uzburkao javnost

24sedam saznaje: Izvestan nastavak jedne od najgledanijih domaćih serija
Copyright Promo/Firefly Productions

Tokom pet nedelja emitovanja serija „Močvara“ je napravila značajan preokret u domaćoj televizijskoj produkciji, izazivajući oprečne reakcije gledalaca i kritke, ali ono što je neosporiva činjenica je da je ovaj projekat jedan od najgledanijih i najkvalitetnijih u ovoj godini. Snimljen po scenariju Milene Marković, u režiji Olega Novkovića, serijal je kroz 10 epizoda publici dočarao uzbudljivu policijsku priču o potrazi za serijskim ubicom, gde su se otkrile mračne tajne iz prošlosti i prikazali junaci uvučeni u spirale raznih prevara, laži i tragičnih iskušenja koje život nosi.

Promo/Firefly produkcija

Iako je u početku izazvala kontroverzne komentare publike, sam zaplet, misteriozna priča, ali i glumačke bravure su do kraja emitovanja dovele gledaoce do posvećenog praćenja radnje i pokušaja da se razume mračna strana stvarnosti o kojoj često ne želimo da govorimo.

Trend snimanja nastavka velikih i gledanih serija neće zaobići ni „Močvaru“, pa smo iz produkcije „Firefly“ zvanično saznali da je scenario za drugu sezonu serije počeo da se piše, ali da je o početku snimanja još rano da se govori.

Promo/Firefly Productions

„Močvara“ je zajednički projekat pomenute produkcijske kuće i Telekoma Srbije u kome su, pored maestralnog Gorana Bogdana u glavnoj, sjajne uloge ostvarili Stefan Trifunović, Jana Bjelica, Boris Isaković, Dejan Dedić, Nada Šargin, Marta Bjelica, Dubravka Kovjanić, Bojan Žirović, Miona Marković, Svetlana Bojković, Ana Franić, Tamara Dragičević, Milutin Milošević i Olga Odanović.

PROČITAJTE JOŠ: Snima se “Radio Mileva”: Serija okupila sjajnu ekipu glumaca – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike