Spektakularne akcione scene koje ostavljaju bez daha: “Spajdermen” u domaćim bioskopima (FOTO/VIDEO)

13.12.2021

12:15

0

Superheroj će morati da savlada svoj najveći izazov do sada, koji ne samo da će promeniti njegovu budućnost već i budućnost čitavog Multiverzuma

Spektakularne akcione scene koje ostavljaju bez daha: “Spajdermen” u domaćim bioskopima (FOTO/VIDEO)
profimedia-0647122142 - Copyright Scena iz filma Spajdermen: put bez povratka: Profimedia

Poput većine Marvelovih filmova ,,Spajdermen: Put bez povratka“ 3D obiluje spektakularnim akcionim scenama koje su jednostavno stvorene  za IMAX format. 

Bioskopsko iskustvo koje je postavilo nove standarde gledanja filmova u Srbiji, očekuje vas u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu. 

Scena iz filma Spajdermen put bez povratka: Profimedia
 

Prateći događaje iz filma „Spajdermen: Daleko od kuće“ iz 2018. godine, u kojem je negativac Misterio otkrio pravi identitet Spajdermena - Pitera Parkera, po prvi put u istoriji kinematografije, Spajdermen, naš prijatelj iz komšiluka je bez maske i bez mogućnosti da odvoji svoj svakodnevni život od visokih uloga da bude superheroj. 

Scena iz filma Spajdermen: Profimedia
 

Boreći se sa komplikacijama javnog identiteta, Piter traži od doktora Strejndža da iskoristi svoju magiju da vrati Piterovo ime u tajnost, dopuštajući na kraju Spajdijevim neprijateljima iz drugih realnosti (tj. prethodnih adaptacija) da se probiju kroz multiverzum. 

Jedinstveni doživljaj najnovijeg filma Marvelovog univerzuma, na najvećem bioskopskom platnu u Srbiji, potpuno prilagođeno IMAX tehnologiji očekuje vas od četvrtka, 16. decembra u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu. 

Četiri godine nakon što je obukao legendarni crveni kostim, Tom Holand pojaviće se po treći put na velikom platnu kao čovek-pauk, a u ulozi Doktora Strejndža gledamo neponovljivog Benedikta Kamberbača.

Svoje uloge Spajdermenovih prijatelja Mišel Džons i Neda Lidsa repriziraju Zendaja i Džejkob Batalon. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike