Saznajte sve o snimanju serije „Besa“: Ekskluzivni snimci iza kamere (FOTO/VIDEO)

02.12.2021

16:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Gledaoci će videti kako su se snimale najzahtevnije scene i na koji način su se glumci prilagodili novim izazovima tokom snimanja druge sezone

Saznajte sve o snimanju serije „Besa“: Ekskluzivni snimci iza kamere (FOTO/VIDEO)
epizoda 2 rekap (6) - Copyright Serija "Besa 2" Promo/Sergej Radović

Pod sloganom „Porodica je sve“, nastavak serije "Besa" u produkciji Adrenalina i Telekoma Srbija, kroz 10 epizoda donosi nove zaplete i dramatične preokrete sa kojima će se glavni likovi susresti u borbi za očuvanje svojih porodica.

Serija "Besa 2" Promo/Sergej Radović
 

Priča počinje tri godine pošto je Uroš Perić primio poslednji zadatak od šefa albanske mafije Dardana Beriše - da ubije inspektora Petrita Kocija kako bi sačuvao sopstvenu glavu.

Ako vas je uvek zanimalo da saznate sve o tome kako nastaje jedna serija ili na koji način različiti timovi i glumci sarađuju, vodimo vas iza kamere u specijalnoj emisiji “Sve o Besi”, u produkciji Adrenalina i Two Rivers.

Serija "Besa 2" Promo/Sergej Radović
 

Gledaocima otkrivamo ekskluzivno kako je nastala hit serija „Besa“, kako su se snimale najzahtevnije scene i na koji način su se glumci prilagodili novim izazovima tokom snimanja druge sezone. 

Premijerno, u subotu 4. decembra, u 19.05 pogledajte specijalnu emisiju „Sve o Besi“ Superstar kanalu, dok drugu sezonu serije na istom kanalu možete gledati subotom i nedeljom u terminu od 21 sat.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike