Objavljen trejler za film "Dauntonska opatija 2": Nove avanture i neočekivano priznanje (VIDEO)

18.11.2021

08:25

0

Pored više od 15 glumaca iz originalnog ansambla, videćemo i nove likove koje tumače Hju Densi, Lora Hadok, Natali Baje, Dominik Vest i Džonatan Zaka...

Objavljen trejler za film "Dauntonska opatija 2": Nove avanture i neočekivano priznanje (VIDEO)
profimedia-0642624277 - Copyright "Dauntonska opatija 2"/Profimedia

Pre nekoliko dana ljubitelji serije "Dauntonska opatija" mogli su da vide prve fotografije sa seta drugog dela filma koji se nastavlja na  poznatu priču, a sada je stigao i prvi pravi trejler za nastavak pod nazivom "Downton Abbey: A New Era".

Ono što je očigledno je da nas očekuje avantura voljenih junaka u Francuskoj.

"Dauntonska opatija"/ Profimedia
 

Ovaj nastavak dolazi dve godine nakon prvobitnog filma i pet godina nakon završetka emitovanja originalne serije. U trejleru se vidi da će Tom Brenson imati drugo venčanje, a tu je i neočekivano priznanje Vajolet Kroli da je davno imala zanimljiv odnos sa jednim muškarcem iz Francuske, a da je sada dobila vilu na jugu ove zemlje.

"Dauntonska opatija 2"/Profimedia
 

Nakon iznenađenja svih ostalih članova porodice, ostaje samo da pretpostavimo da nas očekuje dinamično putovanje u Francusku sa brojnim zanimljivim susretima. Ne zna se još puno detalja o radnji, ali se zna ko čini glumačku ekipu. Pored više od 15 glumaca iz originalnog ansambla, videćemo i nove likove koje tumače Hju Densi, Lora Hadok, Natali Baje, Dominik Vest i Džonatan Zakai.

Film, koji je originalno trebalo da izađe na katolički Božić ove godine, moći ćemo da gledamo od 18 marta 2022. godine. Za scenario je zaslužan tvorac serije Džulijan Felouz, dok je režija poverena Sajmonu Kertisu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike