Revolucija u kinematografiji: Film u kojem glumac i publika u isto vreme otkrivaju misteriju (VIDEO)

16.11.2021

13:16

0

Tokom snimanja Džejms Makavoj nije imao scenario, već je morao da improvizuje. Ovo je urađeno da bi se uhvatio autentičan šok i iznenađenje koje bi svako od nas doživeo u traumatičnom događaju

Revolucija u kinematografiji: Film u kojem glumac i publika u isto vreme otkrivaju misteriju (VIDEO)
MYSON-STILLS-01-08.20.21_small - Copyright Promo / Taramount film

Triler "Moj sin" stiže u bioskope 18. novembra, a u glavnim ulogama nalaze se sjajni Džejms Makavoj i Kler Foj, koji su na fantastičan način dočarali roditeljsku patnju i sve ono što je roditelj spreman da uradi, kada mu se dete nađe u opasnosti.

Promo / Taramount film
 

Ovaj naslov predstavlja revolucionarno otkriće u kinematografiji jer glumac i publika u isto vreme zajednički otkrivaju misteriju. Tokom snimanja Džejms Makavoj nije imao scenario, već je morao da improvizuje. Ovo je urađeno da bi se uhvatio autentičan šok i iznenađenje koje bi svako od nas doživeo u traumatičnom događaju.

Promo / Taramount film
 

Ne propustite da na velikom platnu doživite jednu napetu životnu priču koja će vas obuzeti u svakom minutu gledanja.

Promo / Taramount film
 

Prema sinopsisu, nakon što je godinama svoju karijeru stavljao iznad svoje porodice, Džulijen (Džejms Makavoj) ima propali brak i otuđenog sina. U toku putovanja dobija poziv da je sedmogodišnji dečak nestao dok je bio u kampu.

Promo / Taramount film
 

Kada vlasti pruže malu pomoć, Džulijen je primoran da preuzme stvar u svoje ruke. Podstaknut osećanjem krivice zbog zanemarivanja porodice, odlučan je da učini sve što je potrebno da pronađe svog sina - i otkrije misteriju dečakovog nestanka. U duhu filma "Taken", "Moj sin" je intenzivan misteriozni triler.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike