Prve fotografije sa snimanja filma „Dauntonska opatija 2ˮ: Tajanstveni zaplet i novi likovi (FOTO/VIDEO)

14.11.2021

07:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Dosadašnjoj uigranoj ekipi pridružili su se Dominik Vest, Lora Hadik, Hju Densi i Natali Bej

Prve fotografije sa snimanja filma „Dauntonska opatija 2ˮ: Tajanstveni zaplet i novi likovi (FOTO/VIDEO)
Copyright "Dauntonska opatija"/ Profimedia

Dve godine nakon prikazivanja prvog dela filma „Dauntonska opatija“, sve smo bliži njegovom nastavku pod nazivom „Downton Abbey: A New Era“.

Objavljene su prve fotografije sa snimanja, a u nastavku hit filma gledaćemo dobro poznata lica, među kojima su Hju Bonevil, Megi Smit, Elizabet Megovern i Mišel Dokeri, kao i Džim Karter i Brendan Kojl, uz određena pojačanja.

"Dauntonska opatija 2"/Profimedia
 

Dosadašnjoj uigranoj ekipi pridružili su se Dominik Vest, Lora Hadik, Hju Densi i Natali Bej. Pisanje scenarija pripalo je Džulijanu Felouzu, a režija Sajmonu Kurtisu.

"Dauntonska opatija 2"/Profimedia
 

Za sada nije poznato gotovo ništa u vezi sa temom drugog dela filma, ali se pretpostavlja da će se oslanjati na prvi, kada smo pratili posetu kralja i kraljice Engleske.

Iako je bilo planirano da premijera bude održana 22. decembra ove godine, sve je pomereno za 18. mart 2022, prenosi Varajeti.  

"Dauntonska opatija 2"/Profimedia
 

Prvi deo „Dauntonske opatije“ zaradio je impresivnih 194,3 miliona dolara. Radnja tog filma se odvija 1927. godine, dve godine nakon završetka serije i vrti se oko posete kralja Džordža i kraljice Meri Dauntonu, što izaziva neprilike porodici Kroli i njihovoj posluzi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike