Glumačka podela pod velom tajne: Da li Danijel Redklif ponovo igra Harija Potera?

23.08.2021

12:15 >> 12:22

0

Autor: Dejan Ćirić

Na nedavno pitanje novinara koji lik bi eventualno zaigrao u seriji, glumac je odgovorio Sirijus Blek ili Remus Lupin

Glumačka podela pod velom tajne: Da li Danijel Redklif ponovo igra Harija Potera?
Hari Poter - Copyright Profimedia

Od kada je svetska javnost početkom januara saznala da je u planu novo ostvarenje o čuvenom čarobnjaku Hariju Poteru, koje će se prikazivati na kanalu HBO Max, najveće pitanje je ko će tumačiti glavne uloge. Raspored Eme Votson je bukiran i veoma su male šanse da je ponovo vidimo u ulozi Hermione Grendžer, dok je situacija sa Rupertom Grintom i Danijelom Redklifom nešto drugačija, ali je neizvesno da li će ponoviti svoje role najboljih prijatelja u Hogvortsu.

Film “Hari Poter i kamen mudrosti”/Profimedia

Na nedavno pitanje novinara koji lik bi eventualno zaigrao u seriji, nekadašnji Hari Poter odgovorio je Sirijus Blek ili Remus Lupin. Svakako, obradovao bi se prilici, ali je trenutno stanje nepovoljno. U najsvežijem razgovoru za radio Sirius XM, Redklif je izjavio da sa njim niko nije stupio u kontakt povodom nove saradnje, iako se u medijima mogu pročitati drugačije priče.

Pročitajte još

„Ne mislim da će me kontaktirati, ali kako sam ovo rekao, sve je mogućeˮ, našalio se popularni glumac. Kada je reč o njegovim kolegama, oni se nisu oglašavali, kao ni predstavnici kompanije Warner Bros.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike